Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Wtf: Man na onenightstand uit leeg huis in Leiden bevrijd

onenight

Het mooie van vrijgezel zijn is, dat je van bed naar bed kan hoppen en daarna gewoon weer weg kunt gaan. Maar dit wordt je wel een beetje lastig gemaakt als alle deuren op slot zitten en je geen kant meer op kunt. Dit overkwam een man die afgelopen week in Leiden een onenightstand had gehad. Hij kwam er ’s ochtends achter dat alle deuren op slot zaten, waarna hij bevrijd moest worden door de politie.

Na een avondje stappen in de binnenstad van Leiden was de man met een vrouw mee naar huis gegaan. Toen hij de volgende ochtend wakker werd, kwam hij tot de ontdekking dat de vrouw was verdwenen en dat hij alleen was. Toen hij wilde vertrekken trok hij een tussendeur achter zich dicht en kwam hij erachter dat hij in een gang stond waarvan beide toegangsdeuren op slot zaten.

Gelukkig had hij zijn telefoon op zak en kon hij de politie bellen. Vervolgens hebben de agenten de man uit de woning weten te bevrijden en kon hij zijn weg vervolgen. Het is helaas niet bekend of de man nog contact heeft kunnen opnemen met zijn bedpartner.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply