Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Gast gebruikt Wordfeud-gesprek om een avontuurlijke partner te vinden

Gast gebruikt Wordfeud-gesprek om een avontuurlijke partner te vinden
Beeld: jezuswatslecht.nl

Ooit gehoord van mensen die traditionele gesprekken op traditionele datingapps vermijden voor iets meer… speels? Welkom in de wereld van Robert, een moderne Don Juan die het strijdtoneel van Wordfeud heeft gekozen om zijn avontuurlijke wederhelft te vinden. Ja, je leest het goed. Niet Tinder, niet Bumble, maar Wordfeud – de digitale Scrabble-variant waar liefde duidelijk meer gaat over woordscores dan voorkomen.

Gesprek om avontuurlijke partner te vinden

Robert, een pionier in zijn soort, lijkt te denken dat ‘Lekker in de tuin?’ een fantastische ijsbreker is voor een flirt. Helaas voor hem was de reactie minder zonnig: “Nee was het maar zo’n feest. Ben op werk.” Och, de teleurstelling in de digitale liefde, het begint al goed! Maar onze held geeft niet op. Met een hart vol hoop en een Wordfeud-bord vol mogelijkheden, stuurt hij een motiverend “Hup, ga aan het werk,” waarna hij vermeldt dat hij “even een uurtje niks te doen heeft.” Romantiek is duidelijk niet dood, het heeft gewoon een nieuw platform gevonden.

Wordfeud-gesprek
Beeld: jezuswatslecht.nl

Een gesprek over de lunch 

Nu denk je misschien, wat volgt? Wel, een gesprek over de lunch natuurlijk. Want niets schreeuwt ‘potentiële partner’ als een discussie over soep en broodjes gezond. En waar anders bespreek je dit beter dan op Wordfeud, terwijl je eigenlijk wacht op een telefoontje van een klant? Robert, ondertussen, onthult dat zijn naam inderdaad Robert is. Gelukkig voor hem, is zijn gesprekspartner meer geïnteresseerd in letters op een bord dan in persoonlijke connecties.

Wordfeud-gesprek partner vinden
Beeld: jezuswatslecht.nl

Niet om vrienden te maken

Maar laten we even pauzeren en waarderen hoe Robert dit “spelletje” aanpakt. Hij benadrukt dat hij hier niet is om vrienden te maken, maar om Wordfeud te spelen. Echter, de conversatie neemt een wilde draai naar huisdieren, een biertje en, jawel, de WC. “Lekker op de wc spelen? Nu,” vraagt hij. De flair, de klasse – het is bijna te veel om te bevatten. Het hoogtepunt (of dieptepunt, afhankelijk van je kijk op romantiek) komt wanneer Robert probeert te schakelen van casual naar een beetje controversieel door te vragen of de ander “van ruig” houdt. De reactie? Een duidelijke “Doei.”

Wordfeud-gesprek om partner te vinden
Beeld: jezuswatslecht.nl

Einde avontuur

En zo eindigt ons avontuur – niet met een knal, maar met een ‘Doei’. Robert, onze onverschrokken casanova, blijft alleen achter met zijn letters en een nogal ongebruikelijke benadering van digitale romantiek. Laten we hopen dat hij zijn strategie heroverweegt of misschien terugkeert naar meer conventionele datingplatforms. Of, wie weet, misschien is er ergens een Scrabble-toernooi dat echt op hem wacht. Eén ding is zeker: de wereld van online dating was nog nooit zo… geletterd.

Wordfeud-gesprek om een partner te vinden
Beeld: jezuswatslecht.nl
Wordfeud-gesprek om avontuurlijke partner te vinden
Beeld: jezuswatslecht.nl
Gast gebruikt Wordfeud-gesprek om partner te vinden
Beeld: jezuswatslecht.nl
Gast gebruikt Wordfeud-gesprek om avontuurlijke partner te vinden
Beeld: jezuswatslecht.nl
Gast gebruikt Wordfeud-gesprek om een partner te vinden
Beeld: jezuswatslecht.nl
Gast gebruikt Wordfeud-gesprek om een avontuurlijke partner te vinden
Beeld: jezuswatslecht.nl

Check ook:

Wordfeud-partner wordt woedend nadat gast een scheldwoord legt

You May Also Like