Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Gaby Blaaser laat Instagram ontploffen met stomend hete lingerieshoot

Gaby Blaaser laat Instagram ontploffen met stomend hete lingerieshoot
Beeld: Instagram Gaby Blaaser

In de dynamische wereld van sociale media vallen Nederlandse influencers op door hun vermogen om regelmatig het publiek te verrassen en boeien. Recentelijk heeft Gaby Blaaser Instagram doen opschudden met een opvallende video waarin ze verschillende sets stomend hete lingerie past. 

Gaby Blaaser deelt video met hete lingerie setjes

De video, geüpload op haar Instagram-account, toont Blaaser terwijl ze verschillende lingerie setjes aantrekt, wat een golf van reacties van haar volgers teweegbracht. Het bijschrift van de video spreekt boekdelen over Blaaser’s intentie: “Morning babes! It’s Friday, girls let’s go for a lingerie party! Welke set zou jij kiezen? Lingerie: @pleasurements”. Deze uitnodigende woorden zijn niet alleen een viering van vrouwelijkheid en zelfexpressie, maar ook een slimme manier om interactie met haar publiek aan te moedigen. Het is een slimme zet in de wereld van sociale media, waar engagement en interactie sleutelwoorden zijn voor succes.

Negatieve reacties op Gaby’s hete lingerie video

De reacties op de video zijn echter gemengd, met zowel positieve als negatieve uitspraken. Sommige volgers hebben hun bezorgdheid geuit over de impact van dergelijke inhoud op Blaaser’s jonge kind, met opmerkingen zoals “Het is toch verschrikkelijk hoe je aandacht vraagt…” en “Okee voordat je een kindje had kon dit allemaal prima, maar ga even na als je kindje straks op peuterspeelzaal zit en erna basisschool en ze vragen wat voor werk doet jou mama? Ja mama maakt foto’s en video’s in lingerie… it’s going to be a hard time when time is there…”. Deze reacties weerspiegelen een bredere discussie over de verantwoordelijkheden en het imago van openbare figuren, vooral wanneer ze ouders zijn.

Ook positieve reacties en bewondering

Anderzijds zijn er talrijke positieve reacties die Blaaser’s uiterlijk en zelfvertrouwen na de zwangerschap bewonderen. Reacties als “hoe heeft zij zo’n figuur na een zwangerschap..??”, “Je ziet er prachtig uit @gaby.blaaser en dat na een zwangerschap zal menig vrouw jaloers op zijn xx” en “staan je allemaal heel mooi” benadrukken de bewondering en steun die ze ontvangt van een deel van haar volgers. Deze positieve feedback benadrukt hoe Blaaser als een rolmodel fungeert voor veel vrouwen, door zelfverzekerdheid en lichaamspositiviteit uit te stralen.

Bekijk hieronder de desbetreffende video

Nu je er toch bent:

Gaby Blaaser hete lingerie
Beeld: Instagram Gaby Blaaser

Check ook: Gaby Blaaser onder vuur om ‘overdreven’ Insta-foto’s: “Ga eens met je kind wandelen!”

Bron: Instagram Gaby Blaaser

You May Also Like