Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

‘Flat earther’ in LLDL blijkt Instagrampagina vol fijne foto’s te hebben

Flat earther in LLDL blijkt Instagrampagina vol fijne foto's te hebben
Beeld: Instagram isabelle.deroij

De wereld van datingprogramma’s wordt vaak gezien als oppervlakkig, maar af en toe verschijnt er iemand die de diversiteit van menselijke karakters benadrukt zoals deze Flat earther in LLDL. In een recente aflevering van “Lang Leve de Liefde” verraste deze deelneemster door te onthullen dat ze gelooft in een platte aarde. Maar dit artikel gaat over wat anders: Ze blijkt ook nog Fijne foto’s op Instagram te hebben.

Flat earther in LLDL

Deze vrouw Isabelle genaamd stelde de verbijsterende vraag aan haar date: “Is de aarde rond of plat?” Een vraag die, zo zou je denken, enkel voorkomt in dialogen tussen piraten en zeelieden uit de 16e eeuw. Maar nee, het was het startpunt voor een avond vol filosofische verwondering in LLDL. Het internet deed wat het internet het beste doet: het reageerde met een mix van ongeloof, spot, en een paar goedbedoelde wetenschappelijke correcties. Maar hier is de draai – ondanks haar, laten we zeggen, onconventionele kijk op de aardwetenschappen, blijkt Isabelle een Instagrampagina te hebben die zo esthetisch aangenaam is dat het bijna je geloof in de platte aarde-theorie zou kunnen versterken. Bijna.

Flat earther in LLDL
Beeld: Instagram isabelle.deroij

Instagrampagina vol fijne foto’s

De pagina is een verzameling van adembenemende landschapsfoto’s, charmante zelfportretten, en af en toe een afbeelding die suggereert dat we inderdaad aan de rand van een gigantische schijf leven. Deze beelden staan in schril contrast met haar televisiepersoonlijkheid – het is alsof je door de lens van een compleet ander individu kijkt. Maar wat leren we hier nou echt van? Eerst en vooral, dat zelfs de meest onwaarschijnlijke personen ons kunnen verrassen met onverwachte talenten en passies. Misschien is het een herinnering dat we, in plaats van direct te oordelen, een moment moeten nemen om de diepere lagen van een persoon te ontdekken. Of misschien is het gewoon een bewijs dat iedereen een goede fotograaf kan zijn met de juiste filter. 

Het bekijken waard

Hoe dan ook, Isabelle heeft ons iets waardevols gegeven: een moment van pure televisiemagie, herinnerend aan het feit dat, in de eindeloze vlakte van menselijke ervaring, er nog steeds ruimte is voor verbazing. En ja, voor alle duidelijkheid, de aarde is nog steeds rond. Maar Isabelle’s Instagrampagina? Die is absoluut het bekijken waard.

Check ook: GAST IN LLDL ZET DATE DIE DENKT DAT DE AARDE PLAT IS MET ÉÉN OPMERKING KLEM

You May Also Like