Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Feestdagen-cadeautip: Extreem gedetailleerde LEGO Land Rover Defender

Valentijnscadeau-tip: Extreem gedetailleerde LEGO Land Rover Defender

Iedereen snakt weleens naar het moment dat je nog een kind was en geen zorgen kende. Alles werd voor je gedaan en je kon urenlang spelen met speelgoed. Je kunt deze nostalgische gevoelens van je vriend teruggeven door met de feestdagen dit LEGO-cadeau te kopen. Als je daar iemand niet blij mee maakt, weten wij het ook niet meer…

LEGO Land Rover Defender

LEGO

De feestdagen staan weer voor de deur, dus je hersenen moeten wel al een beetje beginnen met kraken wil je vriendlief verrassen. Je kunt kiezen voor een afgezaagd parfummetje wat je elk jaar al geeft, maar je kunt ook kiezen voor iets heel nieuws. Iets wat hij ab-so-luut niet verwacht. Wat dacht je van een LEGO Land Rover Defender? Daar maak je (bijna) iedere man blij mee.

Vierwielaandrijving

De LEGO Land Rover Defender kent veel realistische functies, denk aan een vierwielaandrijving en een werkende lier. Je kunt de achterstoelen naar voren klappen zodat je de versnellingsbak kunt bekijken. Je kunt zelfs aan het reservewiel achterop de auto draaien om de achterbak te openen. Een klein detail wat je niet over het hoofd wil zien is het feit dat je de dakdrager er echt af kunt halen waar allerlei leuke items in zitten. Check de actuele prijs en beschikbaarheid hier!

Is je vriend fan van Formule1? Dan kun je ook kiezen voor deze LEGO-F1 set!

LEGO Land Rover Defender

Bron en beeld: Bol.com

You May Also Like