Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Lego komt met hoogste bouwset ooit: de Eiffeltoren

Lego komt met hoogste bouwset ooit: de Eiffeltoren
Beeld: Lego, Bol.com

December staat bijna voor de deur en dat gaat natuurlijk gepaard met feestdagen en in het bijzonder met kerst- en Sinterklaas cadeautjes. Lego heeft hier werk van gemaakt en een nieuwe bouwset geïntroduceerd, namelijk een set van de Eiffeltoren!

Lego Eiffeltoren

Deze bouwset is niet alleen een indrukwekkend display-item, maar biedt ook een meeslepende en educatieve bouwervaring. Het assembleren van de Eiffeltoren vereist geduld, vaardigheid en aandacht voor detail, waardoor het een uitdagend project is voor bouwers van alle leeftijden. De set biedt een unieke manier om meer te leren over architectuur, engineering en de geschiedenis van de Eiffeltoren, terwijl de gebruiker geniet van het creatieve proces van het bouwen met Lego.

Bekijk hier de laatste prijs en beschikbaarheid van het product op Bol.

De set bestaat uit 10.001 stenen. Het ontwerp van deze constructie is zeer natuurgetrouw, met veel details zoals bogen, dragers, dwarsverbindingen en balustrades. De set bestaat uit vier delen, met bovenaan uitkijkplatforms en liften. Er wordt ook rekening gehouden met het straatbeeld, want hieronder zie je boulevards met Parijse lantaarnpalen, bankjes, bomen en begroeiing.

Eiffeltoren hoogste bouwset
Beeld: Bol.com

Hoogste LEGO-set ooit

Lego heeft zich altijd gericht op het inspireren van creativiteit en innovatie bij kinderen en volwassenen. Met deze nieuwe Eiffeltoren-set tilt het bedrijf deze missie naar een hoger niveau. De set is niet alleen een kunstwerk op zich, maar stimuleert ook de verbeelding en technische vaardigheden van de bouwer.

Met de toevoeging van de Eiffeltoren aan hun assortiment, bewijst Lego eens te meer hun vermogen om grenzen te verleggen in de wereld van speelgoed en bouwsets. Deze set zal ongetwijfeld een gewild item worden voor verzamelaars en een bron van trots en voldoening voor iedereen die de uitdaging aangaat om deze gigantische replica te bouwen.

De LEGO Eiffeltoren heeft een totale hoogte van 149 cm en de Franse vlag wappert erboven. Het is de hoogste LEGO-set ooit gebouwd. Het brak echter niet alle records, aangezien eerder een LEGO-wereldkaart van meer dan 11.600 stenen werd uitgebracht. Qua hoogte heeft deze Eiffeltoren set echter de overhand. Ook is er een kleinere versie te koop op Bol.com. Check de actuele prijs en beschikbaarheid hier!

Beroemd monument in parijs
Beeld: Bol.com
Bouwwerk in Parijs
Beeld: Bol.com
 Frans monument
Beeld: Bol.com

Zoek je nog een leuk cadeau dan is wellicht de 24-delige LEGO Harry Potter Adventskalender of Mini-Vespa iets voor je!

You May Also Like