Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Emma Heesters zorgt voor rode oortjes piepklein zwart jurkje

Emma Heesters Jurkje

De magie van social media en de muziekwereld: het doet ons soms duizelen, vooral als Emma Heesters voorbij komt. Kennen jullie die charmante dame? Je weet wel, die ene met die hit ‘Zwaartekracht’, in een duet met niemand minder dan Regi. Gooi daar nog een vleugje humor bij en een lepel flair, en voilà, je hebt Emma’s recept voor succes. Maar laten we eerlijk zijn, we zijn hier niet alleen voor de muziek, toch?

Wie is Emma Heesters?

Nu, voor die mensen die onder een rots hebben geleefd: Emma Heesters is meer dan een zangeres. Ze is een fenomeen. Naast haar onmiskenbare talent in de muziekwereld, is ze ook iemand die ons betovert met prachtige foto’s op Instagram. Oké, even roddeltijd! (Maak je geen zorgen, we houden het beschaafd.) Ja, Emma was ooit verbonden met Wesley Hoedt, onze profvoetballer. En ja, Wesley heeft voor clubs als Anderlecht en Antwerp gespeeld. Maar hallo, is dat nu echt zo relevant? Het meisje heeft een stem waarvan engelen zouden zeggen: “Wauw, ik wou dat ik zo kon zingen!”

Op Instagram

Onlangs trakteerde Emma haar volgers op wat visuele traktaties. Stel je voor: een stijlvol zwart jurkje, de perfecte achtergrond en Emma die er stralend uitziet. Het is bijna alsof ze zegt: “Hé, kijk naar me, ik ben fabulous en ik weet het!” En wij? Wij smullen ervan. Maar wacht, er is meer! Naast die geweldige foto’s zijn er nog wat extra verrassingen voor haar fans. Eerlijk gezegd, deze dame houdt nooit op met geven.

Check ook: Emma Wortelboer zorgt voor rode oortjes door slechts in groene broek te poseren

Bron en beeld: Instagram

You May Also Like