Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Gaat Wesley Hoedt vreemd bij Emma Heesters? ‘De ene na de andere griet’

wesley hoedt

Niet zo lang geleden hadden we het over Emma Heersters en Wesley Hoedt die de tijd van hun leven hadden op prachtige vakantiebestemming Malediven. De twee leken wel “couple goals” te zijn. Maar als we naar de laatste geruchten luisteren, is het stel ver van “couple goals”. Er wordt beweerd dat Wesley vreemdgaat voor Emma.

Met verschillende vrouwen

Wesley bevindt zich momenteel met vrienden op Ibiza. Daar huurt hij een luxe villa en zou hij naar verluidt flink losgaan met verschillende vrouwen. Hij zou een vrouw hebben meegenomen naar zijn kamer, terwijl iedereen dat zag. En toen kwam hij na een tijdje terug en stond er al een andere vrouw voor hem klaar. Dit alles terwijl zijn vriendin Emma zich ook op Ibiza bevindt en foto’s deelt van haar “leuke” vakantie.

 Wesley Hoedt
 Wesley Hoedt

Wesley op datingsite “Raya”

Volgens geruchten is Wesley ook actief op de datingsite “Raya”, terwijl hij al een relatie heeft. Toen hij hiermee werd geconfronteerd door vrouwen die een match bleken te zijn, blockte hij hen op de datingsite. Wesley bleek al vreemd te gaan, voordat hij een relatie had met Emma. Hij zou met Emma voor zijn toenmalige vriendin hebben uitgelopen, toen ze in verwachting was van hun tweede kind. Karma?

Bron & Beeld: axed.nl

You May Also Like