Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eten & Drinken

Eminem lanceert eigen pastasaus genoemd ‘Mom’s Spaghetti’

Eminem lanceert eigen pastasaus genoemd 'Mom's Spaghetti'

De bekroonde rapper Eminem, winnaar van meerdere Grammy Awards, heeft onlangs een pastasaus op de markt gebracht onder de naam “Mom’s Spaghetti”. Deze lancering komt na het succes van zijn gelijknamige restaurant in Detroit. Het product is geïnspireerd door de beroemde regel uit zijn hit nummer ‘Lose Yourself’ uit 2002.

Over de Pastasaus

De officiële website van Mom’s Spaghetti geeft aan dat de saus $13 per pot kost. Enkele van de voornaamste ingrediënten zijn geplette tomaten, tomaten pasta, knoflook, wortelen, rode wijnazijn en een mix van specerijen en kruiden. De productbeschrijving raadt aan om het volgende te doen voor de perfecte maaltijd: “Trek die comfortabele trui aan en bereid je voor op een heerlijke pasta-ervaring! Voor de ultieme Mom’s Spaghetti ervaring, neem voorgekookte spaghetti uit de koelkast en verwarm deze in een koekenpan. Voeg vervolgens de Mom’s Spaghetti saus toe. Je weet dat het gerecht perfect is wanneer de spaghetti net knapperig wordt en de saus goed warm is. Hiermee simuleer je het gevoel en de smaak van pasta die een dag eerder is gemaakt. Strooi er wat poeder parmezaan over en vergezel het geheel met Texas toast besmeerd met knoflookboter, precies zoals het geserveerd wordt op Woodward Avenue in het hart van Detroit.”

Eminem Mom's Spaghetti
Beeld: Instagram momsspaghettidetroit

Nog enkele potten

Het unieke aan Mom’s Spaghetti saus is dat het vanaf de eerste keer dat je het proeft, aanvoelt als een saus van de vorige dag. Ondanks zijn populariteit is de Mom’s Spaghetti pastasaus op dit moment uitverkocht, zowel in fysieke winkels als online. Er is echter goed nieuws: er zijn nog enkele potten verkrijgbaar bij The Trailer, gelegen boven het restaurant Mom’s Spaghetti aan de Woodward Avenue, zoals vermeld in een recente Instagram-update. Ter aanvulling, het Mom’s Spaghetti restaurant van Eminem startte oorspronkelijk in 2017 als een tijdelijke pop-up winkel. Maar in 2021 vestigde het zich permanent tegenover het Comerica Park in Detroit.

Check ook: Rapper Sjors Showt Rijkdom op TikTok

Bron: 9gag.com