Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Dame wanhopig: ‘Mijn vriend roept zijn eigen naam als we ‘het’ doen’

Eigen naam kreunen
Beeld: Pexels Liza Summer

Ooit gehoord van iemand die tijdens intieme momenten zijn eigen naam zegt? Romy deelt een bijzonder verhaal: haar vriend heeft de gewoonte om zijn eigen naam te roepen tijdens hun tijd samen. Stel je voor, je bent samen en ineens hoor je “Mitchel, Mitchel!” in plaats van jouw naam. Hoe zou jij reageren?

Eigen naam roepen

Buiten de slaapkamer is Romy’s vriend rustig en evenwichtig, maar zodra ze alleen zijn, verandert hij. Dit ‘eigen naam roepen’ probleem lijkt slechts het begin. Volgens Romy is hij niet alleen bezig met zijn naam te roepen, maar bewondert hij zichzelf ook vaak in de spiegel.

De spiegel als derde

Naast het ‘eigen naam roepen’, brengt Mitchel ook een bijzondere versie van zijn eigen ‘trots’ mee naar bed, wat het probleem voor Romy nog ingewikkelder maakt. Het is duidelijk dat Mitchel graag in de schijnwerpers staat tijdens hun intieme momenten, en Romy vraagt zich af of dit nog wel als samen zijn voelt.

Eigen naam kreunen
Beeld: Pexels Liza Summer

Een spiegel te ver?

Romy staat voor een moeilijke keuze. Moet ze deze zelfliefde accepteren omdat hij buiten de slaapkamer een geweldige partner is, of is dit gedrag een struikelblok? ‘Eigen naam roepen’ in bed en een obsessie met zijn eigen spiegelbeeld kunnen serieuze afknappers zijn.

Liefde in de spiegelzaal

In dit geval is ‘eigen naam roepen’ misschien grappig, maar ook een zorgwekkend teken van extreme zelfliefde. De vraag blijft of Romy genoeg heeft van deze eenmansshow of dat ze een manier vindt om de aandacht te delen. Wat zou jij doen als je partner zijn eigen grootste fan zou zijn?

Dit is wat mannen fijn vinden:

Check ook:

You May Also Like