Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Vrouw radeloos: ‘Mijn vriend doet Donald Duck en Borat-imitaties als we ‘het’ doen’

Mijn vriend doet Donald Duck na in bed: Het moet stoppen!
Beeld: Pexels Alex

Stel je voor: je bent net lekker bezig, en plots verandert je partner in Donald Duck of Borat. Klinkt hilarisch? Niet voor deze Britse vrouw. Haar vriend maakt er een gewoonte van om tijdens hun intieme momenten allerlei imitaties te doen. Mijn vriend doet Donald Duck na in bed, en dit bizarre gedrag drijft haar tot wanhoop. Wat doe je als je liefdesleven meer op een cabaretshow begint te lijken?

Wanneer Donald Duck de kamer binnenloopt

Precies wanneer de sfeer op zijn hoogtepunt is, schakelt haar vriend over naar de stem van Donald Duck. Hoe blijf je in de stemming als je het gevoel hebt dat je met een tekenfilmfiguur aan het vrijen bent? Het stopt niet bij Donald Duck. Nee, hij doet ook Borat, Mick Jagger, en zelfs Sean Connery’s James Bond na. Deze vreemde mix van stemmen haalt elke vorm van intimiteit onderuit. Mijn vriend doet Donald Duck na in bed en ik kan er gewoon niet meer tegen.

Mijn vriend doet Donald Duck na in bed: Het moet stoppen!
Beeld: Pexels Alex

Mijn vriend doet Donald Duck na in bed

Mijn vriend doet Donald Duck na in bed en verwacht dan ook nog dat ik zijn rare bijnamen gebruik. Echt niet! Alsof de imitaties nog niet genoeg waren, geeft hij zijn edele delen ook nog eens rare bijnamen. ‘Mister Floppy’ en ‘Dickie Dick’ zijn enkele van de pareltjes die hij gebruikt. Jane, het advies columnist, zegt dat het misschien moment is om serieus na te denken over deze relatie. Je moet misschien stoppen met hem. Grenzen stellen is essentieel voor een gezonde relatie.

Tijd voor een keuze

Dit verhaal laat zien hoe belangrijk het is om duidelijke grenzen te stellen in een relatie, vooral als het gaat om intimiteit. Mijn vriend doet Donald Duck na in bed, en dat kan echt niet langer. Misschien is het tijd voor haar om deze cabaretshow achter zich te laten en op zoek te gaan naar iemand die haar serieus neemt, zelfs tussen de lakens. Wat zou jij doen in haar situatie?

Dit is wat ze dus elke avond hoort:

Check ook: