Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Kijkers gaan los om ongemakkelijke eerste ontmoeting Peter Gillis met schoonouders

Kijkers gaan los om ongemakkelijke eerste ontmoeting Peter Gillis met schoonouders
Beeld: SBS6

Ondanks alle ophef en schandalen rond Peter Gillis, ging het elkfde seizoen van Massa is Kassa onlangs ‘gewoon’ weer van start. In de meest recente aflevering zagen we hoe Peter Gillis voor het eerst kennis maakte met zijn nieuwe schoonouders, en uiteraard hebben kijkers massaal commentaar.

Commentaar

Wanneer er een nieuwe aflevering van Massa is Kassa op tv is geweest, beginnen mensen altijd massaal te mekkeren op social media over hoe onbeschoft de familie Gillis toch is. Laat dit dan ook toevallig het geheim zijn van het grote succes van de serie. Vorige week schakelde weer 876.000 kijkers in naar het programma op SBS6. Ook deze keer hebben mensen weer flink commentaar op de maniertjes van Peter.

Eerste ontmoeting met schoonouders

Na de breuk met Nicol Kremers was Peter Gillis al snel weer ‘gelukkig in de liefde’ met Wendy van Hout. Deze keer zien we hoe de eerste ontmoeting met Peter Gillis’ nieuwe schoonouders verliep. Dit ging natuurlijk volledig op ‘z’n Peter’s’. Wanneer Wendy heeft aangebeld maar de deur niet gelijk opengaat, merkt Peter al gelijk op: “Die liggen zeker te hatseflatsen.” Wanneer de deur uiteindelijk opengaat, begroet hij zijn nieuwe schoonmoeder met “jij bent ook niet groot, of wel dan?” Ook zijn schoonpa krijgt gelijk een sneer over zijn gekreukelde overhemd: “Dat is ook nat weggehangen of niet?’

Kromme tenen

Kijkers krijgen dan ook kromme tenen van de ongemakkelijke eerste kennismaking van Peter Gillis met zijn nieuwe schoonouders. Zo schrijft ene Nancy: “Je nieuwe schoonmoeder begroeten met ‘jij bent ook niet groot, of wel dan? En je schilderij hangt ook scheef’!”

Check ook:

Bron: Story, Twitter (X)

You May Also Like