Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Eerste ‘Alleen Fans’-foto’s Famke Louise al gelekt: “Heb ik hier 20 euro voor betaald?!”

Famke Louise onder vuur voor ongepaste video: “Doe normaal je bent moeder!”
Beeld: Instagram Famke Louise

Het nieuws van de dag was afgelopen maandag toch wel het bericht dat Famke Louise haar ‘Alleen Fans’-kanaal had gelanceerd. Tenminste, een Fancentro-kanaal dan, wat zoiets is als een Alleen Fans-kloon. Het duurde dan ook niet lang voordat de eerste content uitlekte, en fans zijn nog niet bepaald te spreken over de kwaliteit.

Exclusieve content van idolen

Websites als Alleen Fans, Friends2Follow en Fancentro presenteren zich als kanalen waarop fans een hechtere band kunnen opbouwen met hun favoriete influencers en andere celebs. In de praktijk betekent dit dat ze een abonnement afsluiten voor ‘exclusieve’ (pikante) content van hun idolen. De chatfunctie die de websites aanbieden wordt in veel gevallen beheerd door iemand die wordt ingehuurd om berichtjes van fans te beantwoorden, maar dat mogen we natuurlijk eigenlijk helemaal niet weten…

Goudmijn

De sites blijken een goudmijn te zijn voor mensen die een klein beetje bekendheid genieten, en de ene na de andere influencer maakt dan ook een account aan. Het was dan ook geen verrassing dat Famke Louise, wiens carrière toch wel redelijk was vastgelopen, haar Fancentro-account bekend maakte.

Content Famke Louise stelt teleur

Uiteraard duurde het niet lang voordat Yvonne Coldeweijer de eerste foto’s in handen kreeg, die ze op haar Instagramaccount LifeOfYvonne deelde. Deze lijken nogal teleurstellend, zeker als je bedenkt dat sommigen 20 euro per maand aftikken voor een account. “Ben benieuwd wie er gaat betalen voor Famke Louise in een pyjama op de bank”, vraagt Yvonne zich dan ook af.

famke louise alleen fans
Beeld: Instagram LifeOfYvonne
Eerste 'Alleen Fans'-foto's Famke Louise al gelekt:"Heb ik hier 20 euro voor betaald?!"
Beeld: Instagram LifeOfYvonne

Check ook:

You May Also Like