Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Echte Meisjes in de Jungle-Louisa Janssen wil naar Songfestival: ‘Hopen op een wonder’

louisa janssen songfestival

Door de jaren heen heeft Nederland al heel wat kandidaten naar het Eurovisie Songfestival gestuurd die bij voorbaat al kansloos leken. Zo wist Nederland tussen 2005 en 2012 zelfs niet eén keer de finale te halen met o.a. Sieneke en de Toppers. Ook afgelopen editie bleek de inzending Mia Nicolai & Dion Cooper niet bepaald succesvol. Maar er is hoop voor volgend jaar. Louisa Janssen, bekend van kwaliteitsserie Echte Meisjes in de Jungle, wil Nederland namelijk in 2024 gaan vertegenwoordigen!

Knetterende ruzie

In “Echte Meisjes in de Jungle,” wist Louise Janssen zichzelf te ‘onderscheiden’, doordat ze na een knetterende ruzie met Esmee Ipema door de productie uit het programma werd geknikkerd. Nu hoop ze dus op een andere wijze de spotlights te gaan pakken, namelijk door haar zangkwaliteiten met de wereld te delen.

Hopen op een wonder

Op Instagram deelde Louise haar grote onthulling: “Het is de deur uit! Mijn lied voor het songfestival. Ik weet dat de kans klein is, maar ik heb in ieder geval geprobeerd. Nu wachten op een reactie van de TROS. Als het niet lukt, zal ik er vrede mee hebben. Er zijn vast vele getalenteerde zangers en zangeressen. Er is altijd iemand mooier en beter, maar ik weet dat ik een goed hart heb”.” aldus de voormalige junglebewoonster. Ze vervolgt: “Ik heb altijd gezegd dat je je dromen moet volgen, want een ander doet het niet voor je. Meningen zijn verdeeld, haat en pestgedrag horen bij mijn leven, dus ik kan ermee omgaan. Nu is het gewoon afwachten en hopen op een wonder.” Dat laatste heeft ze in ieder geval juist…

Check ook:

Bron en beeld: Instagram Louisa Janssen

You May Also Like