Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Repetitie Nederlandse Songfestival-act draait uit op nieuwe nachtmerrie: ‘Valse kraaien!’

dion cooper mia nicolai

De Nederlandse inzending voor het Eurovisie Songfestival dreigt een groot drama te worden. Na de compleet mislukte repetitie in Madrid vorige week ging het zaterdagavond opnieuw helemaal mis in AFAS Live in Amsterdam.

Grote twijfels

Dit jaar wordt Nederland vertegenwoordigd door het duo Mia Nicolai en Dion Cooper, die naar voren zijn geschoven door Duncan Laurence, die het liedjesfestival in 2019 won voor Nederland. Er beginnen echter steeds grotere twijfels te ontstaan of de selectiecommissie van AVROTROS niet teveel blind heeft vertrouwd op de input van Duncan.

Technische problemen

Vorige week trad het duo op tijdens de preparty van het songfestival in Madrid, en dit verliep rampzalig. Mia en Dion zaten er vocaal namelijk regelmatig flink naast. Dit werd naderhand afgedaan als ’technische problemen met hun oortjes” waardoor ze zichzelf niet goed zouden kunnen horen. Dit zorgde voor veel negatieve aandacht voor de twee, maar ze gaven aan “met goede, frisse energie” door te gaan.

Sweet Jesus!

In AFAS Live kregen Mia en Dion gisteren de kans op revanche, maar bij de eerste noten ging het al volledig mis. Het valse optreden bleef ook internationaal niet onopgemerkt, zo blijkt uit de reacties onder een fragment van het optreden op Youtube. Zo schrijft ene Alina: “They digged a grave for one of my favourite tunes this year”, en Harry: “Sweet jesus…the Netherlands will need a miracle to qualify if they perform like this in Liverpool!”

Valse kraaien!

Ook op Twitter gaan mensen los: “Bedankt, onze ramen liggen eruit, de katten zijn dood en opa’s gehoorapparaat is gesmolten in zijn oor. Het gevolg van twee valse kraaien”, en: “Een gemiddelde karaokeavond of talentenavond op een middelbare school levert nog betere vocalen op dan dit.”

Check fragmenten van het mislukte valse optreden van Dion Cooper Mia Nicolai hier:

Bron: Ditjesendatjes

Beeld: Youtube, embedded van Ditjesendatjes

You May Also Like