Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Dubbelganger van Elon Musk traint als mogelijke vervanger in gevecht tegen Mark Zuckerberg

Dubbelganger van Elon Musk traint als mogelijke vervanger in gevecht tegen Mark Zuckerberg

Terwijl de wereld gewend is geraakt aan de excentriciteiten van Elon Musk en Mark Zuckerberg, lijkt er nu een nieuwe twist te zijn in hun dynamiek. De dubbelganger van Elon Musk blijkt zich namelijk voor te bereiden op een intrigerende rol – als mogelijke stand-in voor een toekomstig conflict tussen de twee iconische figuren. Terwijl deze onverwachte ontwikkeling de aandacht trekt, rijzen er vragen over de achterliggende motivatie en de mogelijkheden die dit scenario met zich meebrengt.

De Chinese lookalike van Elon Musk bereidt zicht voor

Elon Musks, Chinese dubbelganger, is aan het trainen voor het geval hij moet invallen tijdens het kooigevecht tussen de technologiemiljardairs en Mark Zuckerberg.

Ja, je leest het goed.

Mocht je het gemist hebben, de baas van de sociale mediasite die voorheen bekend stond als Twitter, daagde Zuckerberg op 20 juni uit voor een kooigevecht. Waarop Zuckerberg antwoordde: “Stuur me de locatie”. Sindsdien zijn er foto’s online verschenen van Zuckerberg in topvorm, nadat hij had getraind met UFC-vechters. Nu heeft Yilong Ma, een Chinese TikToker die opvallend veel op Musk lijkt, video’s geplaatst waarin hij doet alsof hij tegen Zuckerberg vecht.

Gekleed in ‘doge’-shorts en met een paar bokshandschoenen aan doet Ma alsof hij bokst met de technologie-miljardair-rivaal van Musk in een reeks video’s, terwijl hij ‘kom op, kom op, kom op, kom op’ en ‘KO!’ roept.

Humor in de boksring…

In de video’s staat Ma voor een Tesla en doet alsof hij bokst met een man die een kartonnen doos over zijn hoofd draagt met een foto van Zuckerberg erop geplakt, die hij heeft omgedoopt tot… Zuckerbox.

In een van de video’s zegt Ma’s parodie van Musk dat hij een Tesla zal weggeven als hij Zuckerberg verslaat. In een andere video schrijft de man met de doos op zijn hoofd een X op Ma’s borst met permanente marker voordat Ma doet alsof hij met hem bokst. Natuurlijk zijn mensen in de reacties er dol op.

Nou, na dit gezien te hebben, zet ik mijn geld in op Elon Musk’, merkte iemand op. Een ander voegde toe: ‘Ik ga niet bij Team Musk, maar ik sta altijd aan de kant van Team Ma’. Een derde voegde eraan toe: ‘hij heeft zelfs de lichaamsbouw van Elon Musk. ‘Ma ging voor het eerst viraal in december 2021 met een video die werd geüpload naar Douyin, de Chinese versie van TikTok, die vervolgens werd gedeeld op Facebook. Nadat zijn volgers zijn opmerkelijke gelijkenis met de CEO van Tesla hadden opgemerkt, begonnen ze hem ‘Yi Long Musk’ te noemen.

Dubbelganger entertainment

Maanden nadat hij viraal was gegaan, tweette Musk dat hij zijn dubbelganger ‘graag zou willen ontmoeten’ ‘als hij echt is’. ‘Tegenwoordig is het moeilijk te zeggen met DeepFakes’, voegde hij eraan toe, verwijzend naar digitaal bewerkte video’s die worden gebruikt om iemands uiterlijk na te bootsen. Ma is sindsdien verbannen op Douyin, maar heeft meer dan een miljoen volgers op TikTok. Hij plaatst regelmatig video’s waarin hij doet alsof hij de technologie-miljardair is.

Check ook: 10 mensen die hun dubbelganger tegenkwamen op TikTok

Bron: LADbible

You May Also Like