Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Dubbele gespleten tong blijkt de nieuwe bizarre trend te zijn

Dubbele gespleten tong blijkt de nieuwe bizarre trend te zijn
Beeld: Numa.ink

Oh, je dacht dat een gespleten tong al iets was? Wacht maar totdat je de gloednieuwe trend in de bizarre wereld van onnodige modificaties hoort: de dubbele gespleten tong! Want waarom zou je genoegen nemen met één spleet als je er ook twee kunt hebben? Precies, dat dacht ik al. Iedereen die zich met de trends bezighoudt, weet dat méér altijd beter is. Twee spleten zijn duidelijk het dubbele plezier waard. Of zoiets.

De dubbele gespleten tong

Laten we eerst even teruggaan naar het begin. Een gespleten tong: dat is wanneer iemand zijn tong doormidden laat snijden, waardoor er twee afzonderlijke delen ontstaan. Maar zoals met elke trend, is er altijd die ene persoon (of die paar mensen) die denken: “Hoe kan ik dit nóg extremer maken?” En voilà, de dubbele gespleten tong werd geboren! Niet één, niet twee, niet drie, maar vier afzonderlijke tong delen die flapperen als de tentakels van een zeeanemoon.

Dubbele gespleten tong
Beeld: Numa.ink

Waarom?

Nu, sommige mensen vragen zich misschien af: “Waarom?” En dat is een zeer goede vraag. Maar laten we eerlijk zijn: waarom dragen mensen schoenen met extreem hoge hakken, waarom hebben we zoiets als glitterbaarden en waarom bestaan er kattencafés? Omdat de wereld een gekke, prachtige plek is, dat is waarom. Terug naar de dubbele gespleten tong. Stel je voor dat je iemand voor het eerst ontmoet en een gesprek met hem of haar voert. Terwijl ze praten, merk je dat hun tong eruitziet alsof ze een drieling van mini-tongen in hun mond hebben. Is het afschrikwekkend? Fascinerend? Grappig? Waarschijnlijk een combinatie van dat alles. Maar één ding is zeker: je zult het gesprek niet snel vergeten.

Handig?

Misschien is het handig voor multitasken. Kun je tegelijkertijd je koffie roeren, een papiertje oppakken en je neus kriebelen. Of misschien is het gewoon een nieuwe vorm van kunstzinnige expressie. Wat het ook is, je moet toegeven: het is zeker iets dat je niet elke dag ziet.  Dus, voor diegenen die altijd al hebben gedroomd van het hebben van een extra tong (of twee), is dit je kans. En voor de rest van ons, laten we gewoon genieten van de wonderen van de menselijke creativiteit. Of op zijn minst proberen het beeld uit ons hoofd te krijgen. Succes daarmee!

@numa.ink

Quattro is better then two

♬ suono originale – Red K7
@numa.ink

U like my tongue? 🐙

♬ suono originale – Red K7
@numa.ink

Ma si

♬ suono originale – Red K7

Check ook: Nieuwe trend: glitters in de oksels van vrouwen?!

Bron: vkmag.com

You May Also Like