Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Dronken student reist af naar Spanje voor zes uurtjes vakantie

vakantie_student


Iedereen weet dat als je dronken bent, dat je geen extreme beslissingen moet nemen. Simpelweg omdat je niet helder na kan denken op zo’n moment. Toch blijven er van die eigenwijze gasten tussen zitten die het nooit zullen leren. Zo bedacht een impulsieve Engelse student dat het een goed idee zou zijn om in een dronken bui af te reizen naar Magaluf in Spanje. Vooral doen hoor, want je leeft maar één keer. Maar misschien is het wel handig om even je schoolagenda te checken voordat je spontaan met je lamme kop in het vliegtuig springt. De dronken student had de dag daarna namelijk een belangrijk werkcollege waardoor zijn dure vakantie van korte duur was.

De Britse student, Dexter Panashe, was met zijn vrienden aan het rondhangen in de kroeg toen hij onder het motto YOLO, ineens de briljante ingeving kreeg om naar Spanje te vliegen. Zo gezegd, zo gedaan, pakten de levensgenieters in de vroege uurtjes nadat ze waren wezen stappen de taxi naar het vliegveld. Ze waren er helemaal klaar voor en maakten naar hun idee nog wat stoere selfies. De drie heren reisden af naar Palma en boekten daar een hotel met zwembad. Want ja, als je dan toch naar Spanje gaat, doe het dan gelijk goed. Toen ze eenmaal waren gearriveerd, doken ze het zwembad in. Nadat de jongens weer een beetje nuchter begonnen te worden bedacht Dexter ineens dat hij diezelfde dag nog een belangrijk werkcollege had die hij echt niet kon missen.

De student sjeesde richting het vliegveld, waar hij erachter dat er geen directe vluchten meer gingen naar Newcastle. Maar hij moest kosten wat het kost bij dat werkcollege zijn, dus besloot de ijverige student naar Manchester te vliegen. Hier pakte hij een taxi richting zijn woonplaats waar hij maar liefst 330 euro voor neertelde. Geloof het of niet, ondanks zijn wilde avonturen wist hij op tijd te komen voor zijn college en rondde hij deze af met een geslaagde presentatie. Ondanks dat hij een fortuin aan reiskosten kwijt was voor de schrale zes uurtjes die hij in Spanje doorbracht, was hij blij dat hij het toch had gedaan. Misschien komt de bijdehante student hier nog van terug als hij later zijn torenhoge studieschuld moet aflossen.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like