Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Dronken Rus steelt tank om drank te scoren

tank2

Als je plotseling zonder drank komt te zitten en de winkels zijn al gesloten, dan zul je toch echt iets anders moeten bedenken om aan je borrel te komen. Dit dacht een dronken Rus ook en daarom besloot hij om met een gestolen pantservoertuig, een supermarkt in te rijden om een fles wijn te scoren.

De man stal de pantserwagen van DOSAAF, een militair oefenterrein in Moermansk. Na een dronken rit door het bos, belandde hij in de noordelijke stad Apatity op zoek naar een lokale supermarkt. Toen hij er eenmaal een had gevonden, ramde hij eerst een geparkeerde auto, die daardoor zwaar beschadigd raakte, voordat hij de tank in de gevel van de supermarkt parkeerde.

Vervolgens klom de Rus uit de pantserwagen en ging op zoek naar de drank. Al snel werd de man gearresteerd door de politie, maar niet voordat hij een fles wijn wist mee te jatten. Volgens de politie was de man onder invloed van alcohol. Gelukkig raakte er niemand gewond bij het voorval. De DOSAAF liet weten dat de pantserwagen die de man had gestolen werd gebruikt om dienstplichtige rijlessen te geven.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like