Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Dries Roelvink plaats per ongeluk video van zichzelf in adamkostuum online

dries roelvink

Onlangs bevond Dries Roelvink zich in een uiterst ongemakkelijke situatie toen hij een video deelde op zijn Instagram-account ter aankondiging van het nieuwe seizoen van zijn immer populaire realityshow ‘De Roelvinkjes’. Echter, de inhoud van de video zorgde voor een schokgolf van reacties en opgetrokken wenkbrauwen, aangezien Dries onbedoeld naakt verscheen in de weerspiegeling van zijn eigen televisie.

Verwijderd

In deze betreffende video was Dries, onbekend van het spiegelende scherm, nietsvermoedend te zien terwijl hij zonder kleren voor de televisie stond. Hoewel de video slechts kortstondig aanwezig was op zijn account, bleek het al genoeg tijd te hebben gehad om zich te verspreiden als een lopend vuurtje. Attente kijkers en met name zijn oplettende zoon Donny waren er snel bij om hem te wijzen op deze onbedoelde blunder. Desondanks had de video al enkele uren online gestaan voordat deze eindelijk werd verwijderd.

hoe rijk Dries Roelvink

Het verhaal er achter

Dries, geconfronteerd met zijn gênante ‘naaktverschijning’, gaf later zijn kant van het verhaal aan RTL Boulevard. In een poging de verwarring te verklaren, deelde hij zijn ongeloof over de berichtjes die hij ontving. Pas toen Donny hem attent maakte op het incident, greep Dries naar zijn leesbril om de zaak nader te onderzoeken. Eerst meende hij zijn vrouw Honoria te zien in een elegante, zwarte nachtjapon, maar bij nadere inspectie besefte hij tot zijn verbijstering dat hij zelf naakt op de bank prijkte.

Niet onbekend

Opmerkelijk genoeg lijkt het erop dat de zanger, tevens bekend als een liefhebber van wijn, niet geheel onbekend is met het fenomeen van blootstelling in de context van televisiekijken. Volgens zijn eigen toelichting had hij zijn televisie gefilmd terwijl hij net uit de douche kwam, nog volledig naakt. Hoewel het filmpje aanvankelijk zonder enige ophef circuleerde, kwam er op een gegeven moment een kentering in de situatie toen mensen plotseling de opmerkelijke reflectie opmerkten. Onmiddellijk besefte Dries dat er iets grondig mis was en haastte zich om de video onverwijld te verwijderen. Hij legde toe dat wie het beeld tot in detail zou bestuderen en inzoomen, zonder enige twijfel zou kunnen vaststellen dat hij inderdaad geen ondergoed droeg.

Opzettelijk?

Hoewel de ware aard van het incident en de beweegredenen van Dries om zo’n video te plaatsen in het midden blijven, heerst er speculatie over de mogelijkheid dat dit een opzettelijke zet zou kunnen zijn geweest ter bevordering van zijn nieuwe real-life soap. Het idee dat Dries met opzet een dergelijke scène zou hebben geënsceneerd voor publicitaire doeleinden wordt niet volledig uitgesloten.

Mocht je geïnteresseerd zijn hoe de ballen van Dries Roelvink eruit zien? Klik even op deze link

Check ook: Vergeet 600 euro per dag: dit absurde bedrag geeft Dries Roelvink uit op vakantie

Bron: loesoe.nl

Beeld: Instagram

You May Also Like