Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Vergeet 600 euro per dag: dit absurde bedrag geeft Dries Roelvink uit op vakantie

dries roelvink

Op Instagram worden we dagelijks op de hoogte gehouden van het wel en wee van niemand minder dan Dries Roelvink. Deze getalenteerde zanger laat ons regelmatig meegenieten van zijn drukke levensstijl, waarin hij bijna drie keer per week de wereld overvliegt voor optredens en heerlijke vakanties onder de zon. Maar als je denkt dat Dries tijdens zo’n vakantie even snel een lunch haalt bij een plaatselijke shoarmatent, dan heb je het mis. Nee, Dries houdt van luxe en weelderigheid en dineert altijd in de meest exclusieve en dure restaurants die hij kan vinden.

Rustig aan

Dries vertelt ons met een knipoog dat hij het weliswaar rustig aan doet, maar dat hij toch niet kan weerstaan aan zijn liefde voor wijn. Op de wijnkaarten van deze high-end restaurants staan soms flessen met duizelingwekkende prijskaartjes, oplopend tot wel 65.000 euro! Dat is natuurlijk te gortig, zelfs voor Dries. Dus hij lacht en geeft toe dat hij zichzelf niet wil vergissen en per ongeluk de verkeerde fles wijn aanwijst. Met een gezonde dosis zelfbeheersing bestelt hij dan uiteindelijk een fles van ‘slechts’ 130 euro. Het dagelijkse kostenplaatje voor hem en zijn gezelschap bedraagt zo’n 500 tot 600 euro, maar dat is exclusief de hotelkosten. Als je een beetje fatsoenlijk wil leven in zo’n chique omgeving, zijn de uitgaven al snel op dat niveau.

hoe rijk Dries Roelvink

Acht euro voor gekookt eitje!

Saint-Tropez is een geliefde plek voor Dries, waar hij maar al te graag vertoeft. Maar hij waarschuwt dat dit geen bestemming is voor wie op de centen wil letten. Dries’ zoon Dave kon het niet laten om op zijn typische humoristische wijze de prijzen van alles in Saint-Tropez te benadrukken op zijn eigen Instagram-account. “Een gekookt eitje voor acht euro! Acht euro!” grapte hij. Hoewel Dries toegeeft dat Dave soms wat overdrijft, is het waar dat alles in deze chique locatie verschrikkelijk duur is.

Totale kosten

Nieuwsgierig als we zijn, willen we natuurlijk weten hoeveel Dries betaalt voor zijn accommodatie in Saint-Tropez. De gemiddelde kosten voor een hotelovernachting daar liggen tussen de 750 en 1500 euro per nacht. Dus, als we de dagelijkse uitgaven van 600 euro meerekenen, kunnen we concluderen dat Dries gemiddeld op zo’n 1.700 euro per dag uitkomt! Maar goed, als je in het luxueuze Saint-Tropez wilt genieten van het goede leven, moet je er natuurlijk wel iets voor over hebben. En dat is iets wat Dries maar al te graag doet.

Check ook: Dries Roelvink haalt uit naar Martien Meiland: “Martien heeft geen verstand van wijn”

Bron: showmag.nl

Beeld: Instagram

You May Also Like