Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Domme blondjes

606blond

Je kan de dag niet voorbij laten gaan voordat je een vieze mop en een domme blondjes mop heb gelezen. Daarom twee leuke verhaaltjes!

Een man leest in een tijdschrift dat je de daad kan verlengen door vooraf te masturberen. Hij besluit dezelfde avond, na het werk een proef te doen!

Maar zijn probleem is: waar zal hij het doen?
Op het toilet? Teveel volk!
Achter zijn bureau? Te riskant!
In het park verderop? Teveel spelende kinderen!
Onderweg naar huis denkt hij de oplossing gevonden te hebben: op een parkeerplaats langs de weg stoppen , onder de wagen gaan liggen en doen alsof je de onderkant van de wagen inspecteert. Zo gezegd, zo gedaan….

De man rijdt een parkeerplaats op en gaat onder de wagen liggen, broek open, ogen dicht en keihard aan z’n vriendin denken! Net voor het moment supreme voelt hij iemand aan zijn broekspijptrekken. Om z’n ritme, zo kort voor de ontlading niet te verliezen, houdt hij zijn ogen gesloten en gaat gewoon door…….

Opnieuw wordt er aan zijn broekspijp getrokken.
Nog steeds de ogen gesloten en druk bezig vraagt hij:’ Wie is daar? ‘ Politie’, is het antwoord, ‘ Wat moet dat hier?’ ‘Ik ben mijn achteras aan het inspecteren, want ik denk dat ze gebroken is’,antwoordt de man in paniek. ‘Ah,OK zegt de agent lachend ‘ en nu je toch bezig bent, kijk dan meteen even naar de handrem, want je wagen staat 10 meter verderop tegen een lantaarnpaal!

Interne opleiding bij de politie. Een instructeur wil de intelligentie van drie blonde aspiranten testen. Hij laat ze 5 seconden een foto van een verdachte man zien en draait deze dan weer om. “Dit is om een eerste indruk van de man te bekomen. Zouden jullie deze man herkennen?”

De eerste blondine antwoordt : “Natuurlijk zou ik hem herkennen, hij heeft maar één oog!” De instructeur antwoordt : “Hmm… hij heeft maar één oog omdat je de man in profiel ziet.” Hij zucht eenmaal diep en de proceduren herhaalt zich ditmaal met de tweede blondine.

De tweede blondine begint te giechelen en werpt haar haar over haar schouders, ze zegt: “Gemakkelijk herkenbaar! Hij heeft maar één oor!” De instructeur reageert geergerd: “Wat is er aan de hand met jullie beiden? Natuurliik heeft hij maar een oor, omdat de foto het PROFIEL van de man laat zien! Kunnen jullie geen beter antwoord bedenken?” Gefrustreerd laat hij de foto een laatste keer aan de derde blondine zien, stelt haar dezelfde vraag en voegt er nog snel aan toe: “Denk goed na voordat je me een (dom) antwoord geeft…”

De derde blondine bekijkt de foto geconcentreerd en zegt dan: “De verdachte draagt contactlenzen.” De instructeur is sprakeloos, te meer omdat hij zelf niet weet of de man werkelijk lenzen draagt. “Nou, dat is een interessant antwoord. Als jullie hier vijf minuten wachten, ga ik zijn dossier inkijken en kom daarna gelijk weer terug. “Hij verlaat de ruimte en kijkt in zijn computer het dossier in van de verdachte persoon. Hij komt met ietwat lachend terug. “Wow ! Ik kan het nauwelijks geloven, maar je hebt gelijk! De verdachte draagt werkelijk contactlensen. Goed gedaan! Hoe wist je dat nou in godsnaam?” “Dat was heel eenvoudig,” bemerkte de blondine “hij kan onmogelijk een bril dragen, omdat hij maar één oog en één oor heeft…!”

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like