Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Domme blondjes

Dumb-blonde

We kunnen er nooit genoeg van domme blondjes moppen krijgen. Heerlijk hoe ze alles geloven en overal intrappen, ging het in het echte leven ook maar zo makkelijk.

Een blondine loopt in de Zoo en ontdekt daar een uithangbord met onderstaande tekst:”Sexkikkers, nu voor slechts 20 Euro. Geld-terug-garantie, inclusief gebruiksaanwijzing.” De blondine vertelt de verkoper dat ze geïnteresseerd is en dat ze er wel één kopen wil. Hij pakt de kikker voorzichtig in en zegt: “Volg de aanwijzingen van de gebruiksaanwijzing op.” De blondine grist de box uit zijn handen en gaat naar huis.

Daar aangekomen leest ze de volgende gebruiksaanwijzing:

1) Vooraf douchen. 2) Smeer daarna de huid in met lotion en doe parfum op. 3) Trek uw mooiste lingeriesetje aan. 4) Ga daarna in bed liggen en zet de kikker tussen uw benen.

De blondine volgt stipt de gebruiksaanwijzing en plaatst als laatste de kikker tussen haar benen. Tot haar verwondering gebeurt er niets. Geërgerd leest ze de gebruiksaanwijzing nogmaals door en ontdekt onderaan, in kleine letters, de volgende verwijzing: “Bij problemen en/ of vragen kunt u onderstaand servicenummer (gratis) bellen.”

De blonde vrouw belt het nummer en de verkoper zegt dat ze vandaag niet de enige is dit probleem en dat hij binnen vijf minuten langs komt. Kort daarna is hij bij haar thuis en informeert zich over wat gebeurd is. Hij vraagt de blondine weer in bed te gaan liggen, pakt de kikker op en kijkt hem diep in de ogen en zegt dreigend:’Luister vriend. Dit is de laatste keer dat ik het je nog een keer voordoe.’

Een blinde man gaat een vrouwenkroeg binnen. Hij loopt naar de bar en bestelt iets te drinken. Nadat hij een tijdje heeft gezeten, roept hij naar de persoon aan de tap:
“Hé, wil jij een blondjesmop horen?”

De hele kroeg wordt in een klap muisstil. Met een diepe, dreigende stem zegt de vrouw naast hem:
“Voor u die mop vertelt, meneer, moet u vijf dingen weten:
Eén: De persoon achter de tap is een blonde vrouw.
Twee: De uitsmijter is een blonde vrouw.
Drie: Ik ben een 1,90m grote, 100 kilo zware blonde vrouw met een zwarte band in
karate.
Vier: De vrouw die naast me zit, is een blonde vrouw en is een professioneel
gewichthefster.
Vijf: De vrouw aan jouw andere kant is een blonde vrouw en doet aan worstelen.

Ik raad u aan om er eens goed over na te denken, meneer. Wilt u die mop nog steeds vertellen?”

De blinde man denkt enkele seconden na, schudt zijn hoofd en zegt:
“Nee, niet als ik ‘m vijf keer moet gaan uitleggen.”

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like