Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Docente verliest weddenschap en zingt als tegenprestatie op diploma uitreiking

lerares_verliest_weddenschap

Steve, eindexamen kandidaat van instituut Blankestijn, werd door wiskundedocente mevrouw Magnus instaat geacht om minimaal een 8 te halen voor zijn eindexamen wiskunde. Toen Steve echter al twee uur voordat het examen voorbij was, zijn examen in kwam leveren, zakte de moed bij mevrouw Magnus in de schoen. Ze was flink teleurgesteld, want ze was er heilig van overtuigd dat Steve die 8 nu niet gehaald kon hebben. Steve gaf aan dat hij genoeg opgeschreven had en die 8 dus absoluut wel gehaald had. En zo onstond er een weddenschap tussen de twee.

Mevrouw Magnus bedacht de tegenprestatie die Steve zou moeten leveren als hij geen 8 zou hebben gehaald: “Als je geen acht hebt, dan moet je een herexamen wiskunde maken en tot de laatste seconde blijven zitten.” Steve ging akkoord, maar stelde daar wel tegenover: “Maar als ik wel een acht heb, dan moet u op de diploma-uitreiking een liedje voor mij zingen.”

Steve had, tot grote schrik en verbazing van mevrouw Magnus, een 8,1 en dus moest ze het podium op! Het hele optreden werd gefilmd en is hier nu te bekijken. Een dikke pluim voor Steve omdat hij een 8,1 haalde en de weddenschap daarmee won, maar zeker ook een dikke pluim voor mevrouw Magnus die van haar tegenprestatie een hilarisch optreden maakte!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like