Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Dit moet je voor een half uurtje optreden van Boer Harm neertellen

Radio-dj Jordi Warners
Beeld: YouTube Boer Harm

Jij daar, feestvierder! Sta je op het punt om jouw volgende feest onvergetelijk te maken? Overweeg dan eens een optreden van Boer Harm, de rapsensatie uit het ‘Midden-Oosten van Nederland. De boeren rapper heeft het Nederlandse platteland veroverd met zijn aanstekelijke beats en onnavolgbare stijl. Maar wat zijn nu eigenlijk de kosten om deze levende legende een half uurtje te laten optreden op jouw feestje? Laten we eens duiken in het prijskaartje van deze boerse sensatie en ontdekken waarom een dosis ‘Henghengheng’ je feest naar een hoger niveau kan tillen!

Boer Harm: De Rappende Sensatie van het Platteland

Boer Harm, een naam die inmiddels synoniem staat voor feest en vermaak. Achter het mysterieuze masker schuilt een ware artiest, wiens muziek de harten van velen heeft veroverd. Met hits als ‘Brommers kiek’n‘ heeft Boer Harm miljoenen fans weten te bereiken, zowel op YouTube als Spotify. Zijn herkenbare verschijning, compleet met boerenmasker en blauwe overall, maakt hem direct herkenbaar op elk feestje.

Wat kost een optreden van Boer Harm?
Beeld: Youtube Boer Harm

Het Verhaal Achter Boer Harm

Maar wie is Boer Harm eigenlijk? Volgens zijn eigen beschrijving is hij een levensgenieter die houdt van feesten, drinken, mooie vrouwen en natuurlijk zijn geliefde koe, Bertha. Met een knipoog naar zijn boerenachtergrond weet hij zijn publiek keer op keer te vermaken met zijn unieke mix van rap en boerenhumor. Als een ware one-man-show neemt Boer Harm niet alleen de microfoon ter hand, maar produceert hij ook zijn eigen muziek, van beats tot mixen en masteren.

Boer Harm’s Populariteit en Optredens

Met zijn groeiende populariteit is Boer Harm tegenwoordig een veelgevraagde artiest op feesten en evenementen door heel Nederland. Zijn agenda zit bomvol met maar liefst 150 tot 160 optredens per jaar. Maar wat betekent dit voor degenen die hem willen boeken? 

Wat kost een optreden van Boer Harm?

De grote vraag die velen bezighoudt: wat moet je nou eigenlijk neertellen voor een half uurtje optreden van Boer Harm op jouw feestje? Nou, het is geen geheim meer dat populariteit zijn prijs heeft. Voor een optreden van Boer Harm dien je tegenwoordig rekening te houden met een prijskaartje van maar liefst €2.750, exclusief btw en technische benodigdheden. Dit betekent dat je al gauw ergens tussen de €3.300 en €4.000 kwijt bent voor een half uurtje ‘Henghengheng’ op jouw feestje!

Een Feestelijke Expeditie Met Boer Harm

In conclusie, een optreden van Boer Harm op jouw feestje kan een onvergetelijke ervaring zijn voor jou en jouw gasten. Met zijn aanstekelijke beats, boerenhumor en unieke stijl weet deze boerenrapper keer op keer de show te stelen. Maar wees gewaarschuwd, kwaliteit komt met een prijs. Voor een half uurtje Boer Harm op jouw feestje dien je te rekenen op een investering tussen de €3.300 en €4.000. Dus, als je klaar bent om jouw feest naar een hoger niveau te tillen, waar wacht je dan nog op? Boek Boer Harm en maak van jouw feest een ware expeditie vol muzikale avonturen en boerenrap!

Check ook: