Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Dit is wanneer Ferry: de serie begint

ferrie: de serie

Op de veelbelovende datum van 3 november zal ‘FERRY: de serie’ zijn première beleven op Netflix. Deze aankomende serie introduceert niemand minder dan Frank Lammers in de iconische rol van Ferry Bouman, de onbetwiste drugsbaron van het zuidelijke landschap. Netflix heeft in voorbereiding op de lancering een intrigerende video onthuld, getiteld ‘Witte gij ‘t?’ waarin een beknopte, maar fascinerende samenvatting wordt gegeven van het karakter dat Ferry Bouman belichaamt.

Inhoud

Met enthousiaste anticipatie wachten wij al om deze reeks van dichtbij te volgen en ons daarna volledig onder te dompelen in het Brabantse dialect. Het verhaal van Ferry Bouman ontvouwt zich als dat van een opkomende xtc-producent die streeft naar erkenning in de gewaagde Brabantse onderwereld. Samen met zijn bondgenoten, waaronder John, zijn zwager Lars, Remco en Dennis, neemt hij het op tegen de onverzettelijke drugsbaron Arie Tack en een beruchte motorclub, alles met de bedoeling zijn plaats aan de top te veroveren. De intrigerende plot neemt een onverwachte wending wanneer Ferry’s geliefde, Danielle, inzicht krijgt in de duistere facetten van Ferry’s persoonlijkheid en de complexe aard van zijn zakelijke ondernemingen. Deze onthullingen belichten de prijs die Ferry bereid is te betalen om het summum van grootsheid binnen zijn domein te bereiken.

De cast

De indrukwekkende cast omvat bekende namen die leven inblazen in de personages en de wereld van ‘FERRY’ tot leven brengen. Naast de krachtige vertolking van Frank Lammers in de rol van Ferry Bouman, schittert Elise Schaap als Danielle Van Marken, Yannick van de Velde als Lars Van Marken, Raymond Thiry als John Zwart, Huub Smit als Dennis, Tim Haars als Remco, Poal Cairo als Dozer, Steef Cuijpers als Arie Tack, Koen De Graeve als Marco Grootaers, Alice Reijs als Sabien Grootaers, Kevin Janssens als Jurgen van Kamp, Monic Hendrickx als Claudia Bouman, Tygo Gernandt als Ricardo, en Dirk Roofthooft als Mick.

Meeslepende reis

Met een mix van spanning, drama en karakterontwikkeling belooft ‘FERRY de serie’ de kijkers mee te nemen op een meeslepende reis door de complexe wereld van criminaliteit, ambitie en persoonlijke offers. De serie lijkt vastberaden om een onvergetelijke indruk achter te laten in het wereldwijde televisielandschap, en wij kijken ernaar uit om op 3 november getuige te zijn van de onthulling van dit meeslepende verhaal op Netflix.

Check ook: Ferry Bouman kondigt releasedatum ‘Ferry: De Serie’ zelf aan

Bron: vkmag.com

Beeld: YouTube

You May Also Like