Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Dief maakt Selfie

dom_0


Wij presenteren jullie de domste dief ooit! Ashley Keast is zijn naam en door mee te doen aan de selfie hype kon die gemakkelijk opgepakt worden. LOL!

Ashley Keast brak afgelopen september in bij een huis in Roterham (Engeland) en maakte vervolgens een selfie met zijn zojuist gestolen mobieltje. Op miraculeuze wijze kreeg hij het voor mekaar om de collega’s van het slachtoffer deze foto te sturen. De collega’s van het slachtoffer vertrouwden het zaakje niet en waarschuwden de politie. 

De 25-jaar oude dief uit Norfolk Court stal in totaal voor 27.000 pond (ongeveer 32.000 euro) aan goederen toen de slachtoffers op vakantie waren. Een dag later had de politie hem alweer in de kraag gevat. Ashley had onder andere een Audi A4 en een dure Rolex ter waarde van 4000 pond (ongeveer 4800 euro) meegenomen. 

Afgelopen week bekende hij zijn misdaad en hoorde die dat hij 2 jaar en 8 maanden achter slot en grendel zit. Zijn partner in crime, Anthony Hunt, moet 18 maanden brommen voor het helpen van Ashley tijdens zijn uberdomme misdaad.

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like