Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Deze zuipversie van Monopoly -Drinkopoly is een must have!

Deze zuipversie van Monopoly -Drinkopoly is een must have!
Beeld: Bol.com

Drinkopoly is niet alleen een perfecte manier om een feestje op gang te brengen, maar biedt ook een unieke draai aan het traditionele bordspel. Terwijl je bij Monopoly je vastgoedimperium uitbouwt, zorgt Drinkopoly ervoor dat je je lachspieren traint en je sociale vaardigheden op de proef stelt. De grappige en soms uitdagende opdrachten leiden tot hilarische momenten en onvergetelijke herinneringen.

Drinkopoly

Drinkopoly werkt eigenlijk hetzelfde als Monopoly. Er is een speelbord met vakjes en pionnetjes. In plaats van dat je straten of steden kunt kopen, krijg je bijvoorbeeld een opdracht. Denk aan ‘Geef iedereen 2 slokken’ of ‘Neem een dropshotje’. Dit is natuurlijk ideaal voor die saaie familiefeestjes. Of je neemt ‘m mee naar een feestje met je vrienden, dat lijkt ons toch een betere optie.

Of je nu een studentenfeest, een verjaardagsviering, of zelfs een vrijgezellenfeest plant, Drinkopoly is de perfecte toevoeging om de sfeer te verhogen. Het spel is zo ontworpen dat het mensen samenbrengt en de interactie stimuleert. Je leert je vrienden op een heel ander niveau kennen, terwijl je samen lacht en geniet van het spel. Dit maakt Drinkopoly tot een must-have in de collectie van iedere spelletjesliefhebber.

Bekijk hier de laatste prijs en beschikbaarheid van het product op Bol.

Drinkopoly
Beeld: Bol.com

Drinkspel

Je kunt het spel spelen met 2 tot 16 deelnemers en een gemiddeld potje duurt 45 minuten. Een stuk korter dan de echte Monopoly gelukkig, waar je soms wel 4 uur mee bezig kunt zijn. Het scheelt dat je geen spelgeld hoeft te sparen of uit te geven. Je begrijpt: er is geen reden om niet de Drinkopoly uit te proberen. Hoe eerder dronken, hoe gezelliger het feestje wordt! Nja, als je 18 jaar of ouder bent dan.

Een van de grote voordelen van Drinkopoly is de eenvoudige spelopzet. Je hoeft geen ingewikkelde regels te leren of uren te besteden aan het begrijpen van het spelmechanisme. Dit maakt Drinkopoly geschikt voor iedereen, ongeacht of je ervaring hebt met bordspellen of niet. Binnen enkele minuten kan iedereen meedoen en genieten van het spel, wat bijdraagt aan een ontspannen en plezierige spelervaring. Check de actuele prijs en beschikbaarheid hier!

Mocht je nog op zoek zijn naar een leuk cadeau, wellicht is dan dit drinkspel met een geweldige combinatie van darten of dit drankspel dat laat jou en je vrienden zuipen tot jullie kruipen iets voor je!

You May Also Like