Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Deze zuipversie van Monopoly -Drinkopoly- is een must have!

Drinkopoly

Iedereen kent het Monopoly-spel, maar na tientallen keren spelen ben je het misschien wel zat. Dan is het waarschijnlijk heel erg fijn dat er ook andere varianten te koop zijn, zoals de Drinkopoly. De zuipversie van Monopoly.

Drinkopoly

Drinkopoly

Drinkopoly werkt eigenlijk hetzelfde als Monopoly. Er is een speelbord met vakjes en pionnetjes. In plaats van dat je straten of steden kunt kopen, krijg je bijvoorbeeld een opdracht. Denk aan ‘Geef iedereen 2 slokken’ of ‘Neem een dropshotje’. Dit is natuurlijk ideaal voor die saaie familiefeestjes. Of je neemt ‘m mee naar een feestje met je vrienden, dat lijkt ons toch een betere optie.

Drinkspel

Je kunt het spel spelen met 2 tot 16 deelnemers en een gemiddeld potje duurt 45 minuten. Een stuk korter dan de echte Monopoly gelukkig, waar je soms wel 4 uur mee bezig kunt zijn. Het scheelt dat je geen spelgeld hoeft te sparen of uit te geven. Je begrijpt: er is geen reden om niet de Drinkopoly uit te proberen. Hoe eerder dronken, hoe gezelliger het feestje wordt! Nja, als je 18 jaar of ouder bent dan.

Check de actuele prijs hier op Bol.com

Bron & Beeld: Bol.com

You May Also Like