Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Deze spotgoedkope instapklare Funda-woning is perfect voor mensen die de Randstad haten

Deze spotgoedkope instapklare Funda-woning is perfect voor mensen die de Randstad haten
Beeld: Funda

Droom je van een spotgoedkope instapklare Funda-woning die zowel geschiedenis ademt als moderne gemakken biedt? Zoek niet verder! In het idyllische Appingedam staat een pareltje te koop dat je portemonnee spaart en je woonwensen vervult. Dit juweeltje combineert de rust van een eeuwenoude straat met het bruisende stadsleven, slechts een steenworp afstand verwijderd.

Jouw Spotgoedkope Instapklare Funda-Woning Wacht

Stap over de drempel van deze spotgoedkope instapklare Funda-woning en voel je direct thuis. Met een verwelkomende hal en een woonkamer waar comfort en stijl hand in hand gaan, is het de perfecte setting voor een nieuw begin. De open keuken, een stralend middelpunt van deze spotgoedkope instapklare Funda-woning, kijkt uit op een charmante tuin die privacy en rust biedt. De vloerverwarming op de begane grond voegt een extra laagje luxe toe aan deze toch al onweerstaanbare woning.

Meer dan Slaapruimte Alleen

Op de eerste verdieping vind je niet alleen een riante slaapkamer van deze spotgoedkope instapklare Funda-woning, maar ook de potentie voor een werkplek of extra kamers. De flexibiliteit van deze woning maakt het een slimme keuze voor zowel jonge professionals als groeiende gezinnen.

Een Koopje dat als Thuis Voelt

Deze spotgoedkope instapklare Funda-woning in Appingedam is een zeldzame vondst. Het biedt niet alleen een comfortabel toevluchtsoord van de drukte van het dagelijks leven, maar ook een thuis waar je geschiedenis en toekomst samen kunt brengen. Zeg nou zelf, wie wil er nu niet de trotse eigenaar zijn van een stukje Nederlandse geschiedenis zonder daarbij diep in de buidel te tasten? Voor slechts € 149.500 k.k. kan dit paleisje van jou zijn!

Deze spotgoedkope instapklare Funda-woning is perfect voor mensen die de Randstad haten 1
Deze spotgoedkope instapklare Funda-woning is perfect voor mensen die de Randstad haten 2
Deze spotgoedkope instapklare Funda-woning is perfect voor mensen die de Randstad haten 3
Deze spotgoedkope instapklare Funda-woning is perfect voor mensen die de Randstad haten 4
Deze spotgoedkope instapklare Funda-woning is perfect voor mensen die de Randstad haten 5
Deze spotgoedkope instapklare Funda-woning is perfect voor mensen die de Randstad haten 5
Deze spotgoedkope instapklare Funda-woning is perfect voor mensen die de Randstad haten 6

Check ook:

You May Also Like