Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Deze 18 katten kunnen beter poseren dan modellen!

modeling17

Het is vandaag internationale kattendag en wij als ware internet guru’s kunnen dat, uit liefde voor de kat, uiteraard niet zomaar aan ons voorbij laten gaan. Het internet is al jaren verzot aan schattige katten filmpjes en foto’s. Iedere dag gaan er weer tientallen katten plaatjes viral en eigenlijk zou het iedere dag kattendag moeten zijn. Maar helaas, we moeten het alleen met deze 8 augustus doen en daar moeten we dan maar goed gebruik van maken ook.

Wij zijn, zoals we dat altijd doen, het internet opgegaan op jacht naar alles wat met katten te maken heeft en daar sprong dit ons meteen bij in het oog. Katten liggen vaak in de raarste posities en dat ziet er nog weleens apart uit. Maar stiekem, zonder dat iedereen dat door heeft, zijn dit eigenlijk gewoon modellen poses. Ja, kijk nog maar eens goed. Die kat van je ligt gewoon altijd te poseren. Stelletje fotogenieke beesten dat het zijn!

Geloof je ons nog steeds niet? Kijk dan maar eens naar de onderstaande foto’s, waarin katten laten zien dat ze nog veel beter kunnen poseren dan menselijke modellen! Ziet je de vergelijkenissen? Of beter gezegd, zie je hoe de katten de menselijke modellen eigenlijk gewoon keihard ownen!? Wie is volgend jullie de winnaar, de modellen of de katten? Wij hebben onze keuze al gemaakt!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like