Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Peperdure probleemvilla: Maxime Meiland’s villa blijkt onverkoopbaar

De onverkoopbare villa van Maxine Meiland
Beeld: Instagram Maxime/ Funda

Wat gebeurt er als je een droomhuis koopt dat eigenlijk een nachtmerrie blijkt te zijn? Vraag het maar aan Maxime Meiland en haar partner Leroy Molkenboer, die nu met de gebakken peren zitten. Hun villa met een prijskaartje van 2,2 miljoen euro leek perfect, tot de realiteit van een energielabel G en een ongelukkige locatie hun droom in duigen liet vallen. Niet alles wat blinkt is goud, en dat geldt zeker voor dit huis dat ze nu tegen elke prijs proberen te slijten.

Van luxe villa naar financiële kloof

De villa van Maxime Meiland zag er op papier fantastisch uit: groot, luxe, en met een prijskaartje dat de exclusiviteit van het bezit bevestigde. Maar al snel werd duidelijk dat het bezitten van zo’n villa ook z’n nadelen heeft. De hypotheeklasten alleen al waren een flinke aderlating voor het jonge stel, en dat was nog voordat de energiekosten door het dak schoten dankzij het verschrikkelijke energielabel G.

De onverkoopbare villa van Maxine Meiland
Beeld: Instagram Maxime

De onverkoopbare villa van Maxime Meiland

Terwijl het koppel druk bezig was om hun villa van Maxime Meiland wat op te knappen, met wat verf hier en daar, bleven de grote problemen bestaan. De woning staat aan een niet zo rustige omgeving in Noordwijk, wat niet echt helpt om potentiële kopers over de streep te trekken. Zoals vastgoedkenner Harry Mens aangeeft, kiezen kopers met dit budget normaal voor meer exclusieve locaties zoals Zuidduinen of Koningin Astrid Boulevard.

Een financiële strop dreigt

Met de villa van Maxime Meiland nog steeds te koop en de kosten die blijven doorlopen, kijken Maxime en Leroy mogelijk aan tegen een flinke financiële strop. Zelfs een restschuld lijkt onvermijdelijk, een zware last voor iedereen die dacht veilig te zitten met een investering in stenen.

villa van Maxime Meiland
Beeld: Funda

Luxe is niet altijd een zegen

De saga rond de villa van Maxime Meiland leert ons dat een huis kopen meer inhoudt dan alleen maar verliefd worden op een locatie of een mooie gevel. Zelfs met een ruim budget zijn er valkuilen die je dromen flink kunnen bederven. Laten we hopen dat Maxime en Leroy hun financiële avontuur te boven komen, en misschien zelfs met een paar wijze lessen rijker. Heb jij ooit een vastgoedblunder begaan? Hoe pakte dat uit?

Check hieronder de villa van Maxime Meiland:

Check ook:

You May Also Like