Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

‘De Kater Kliniek’ Eerste hulp bij uw kater

toxic_use

Het is zondagmiddag, je telefoon gaat over. Met veel pijn en moeite krijg je je ogen op een kier en het voelt alsof je bent overreden door een tram. Je hebt een kop als een vuurtoren en het lijkt alsof je maag is doorspoeld met accuzuur. Hiernaast bezwijk je bijna van de schaamte nadat je vannacht je ex-vriendin hebt gebeld voor een booty call. Je vraagt jezelf af of het nog erger kan en je haalt jezelf bijna over om de eerste hulp te bellen voor een detoxkuurtje. In Sydney, Australië,  hebben ze hier nu een oplossing voor gevonden, genaamd ‘De Kater Kliniek’ ja, jullie horen het goed dames en heren de ‘De Kater Kliniek’.

Ben je ook zo vaak brak? Dan is dit de oplossing! Het assortiment van ‘De Kater Kliniek’ bestaat uit een vitamine cocktail en hydratatie infuus. En voor degene die echt snel wil herstellen wordt de VIP behandeling aangeraden. Deze behandeling bestaat uit een vitamine kuurtje, een zuurstofbehandeling en een twee liter IV infuus voor wat extra weerstand. Alleen zijn de procedés niet echt voordelig, de prijzen voor een simpele vitamine therapie bedragen zo’n $140 en de VIP behandeling kan oplopen tot zo’n $200.

Ondanks dat je van je buikpijn af bent, zul je waarschijnlijk weer ziek de deur uit lopen na het betalen van deze misselijke prijs. Maar als we heel eerlijk zijn, hebben we er allemaal wel eens over nagedacht om op de één of andere listige manier sneller van onze kater af te zijn. Vaak tevergeefs. Want zeg nou zelf is zo’n detox nou zuivere pils of zit er toch een addertje onder het gras? Waarom denk je anders dat je vader vroeger altijd zei: ‘s avonds een vent, ‘s ochtends een vent! Kortom, verman jezelf, want ondanks dat De Kater Kliniek de pijn misschien zal verzachten, zal hij je niet redden als je na een avondje doorzakken weer eens gezellig bij je schoonouders op visite moet komen.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like