Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Met deze geniale tip van Intratuin ben je zo van je muggenplaag af

Zeg Vaarwel tegen Muggen: De Geniale Tip van Intratuin
Beeld: TikTok Intratuin

Heb je ook zo genoeg van die vervelende muggen die elke zomer weer de kop opsteken? Terwijl je buiten de eerste zonnestralen probeert op te vangen, zijn zij daar weer met hun irritante gezoem. Gelukkig komt Intratuin met een briljante tip die belooft om deze muggenplaag een halt toe te roepen. Dus, klaar om je zomeravonden terug te winnen?

Een zomer vol muggen

Zodra de temperatuur stijgt, lijkt het alsof muggen uit het niets verschijnen. Dit jaar voorspellen experts zelfs een grotere plaag dan normaal. Maar maak je geen zorgen, je hoeft niet de hele nacht gewapend met een tennisracket door te brengen. Intratuin heeft een eenvoudige maar effectieve tip gedeeld om deze bloedzuigers op een vriendelijke manier van je af te houden. Wil je weten wat het is? Het draait allemaal om het strategisch plaatsen van bepaalde planten rondom je huis.

Hoe werkt de geniale tip van Intratuin

Door planten zoals citroengeranium, lavendel en munt in je tuin of op je balkon te zetten, creëer je een natuurlijke barrière tegen muggen. Deze planten staan bekend om hun afwerende eigenschappen en zorgen dat muggen liever een blokje om vliegen dan jou lastigvallen. Je kunt deze planten gemakkelijk in potten plaatsen en strategisch rond je zitgebieden positioneren. Intratuin adviseert ook om wat van deze planten in hangbakken bij je ramen te plaatsen voor extra bescherming.

Hoe werkt de geniale tip van Intratuin
Beeld: Pexels Nadiye

Geniet muggenvrij van de zomer

Met deze tip van Intratuin hoef je niet langer last te hebben van muggen tijdens je zomerse avonden. Simpel, effectief, en helemaal natuurlijk—wat wil je nog meer? Dus, waar wacht je nog op? Haal die planten in huis en geniet van een zorgeloze zomer!

Dus, ben je klaar om je zomer terug te claimen en eindelijk weer ongestoord te genieten van de buitenlucht? Met deze slimme tip van Intratuin zeg je gedag tegen muggen en hallo tegen ontspannen zomeravonden!

@intratuinleidscherijn

De muggenplaag komt eraan! 🦟 Wie gaat zijn slaapkamer en terras vol met deze handige plant zetten? 🌱 De Citroengeranium verspreid een citronellageur: een geur die muggen op afstand houdt. #antimuggenplant #planten #zomertips #antimuggen #kamerplanten #tuinplanten #utrecht

♬ The Look – Instrumental – Metronomy

Check ook:

You May Also Like