Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

De engste horrorfilm volgens de wetenschap is nu te bekijken op Netflix

De engste horrorfilm volgens de wetenschap is nu te bekijken op Netflix
Beeld: Netflix

Zin in een avondje nagels bijten en onder de dekens kruipen? Nou, pak de popcorn maar vast, want de engste horrorfilm volgens de wetenschap staat klaar om gestreamd te worden op Netflix in de UK (op deze manier kijk je ook in Nederland). Ooit gewonderd wat de wetenschap zegt over schrikken? Maak je klaar om de rillingen over je rug te voelen lopen!

Wat maakt een Horrorfilm écht eng?

Wetenschappelijk onderzoek heeft ons eindelijk een antwoord gegeven op de vraag die horrorliefhebbers al tijden bezighoudt: welke film is nou écht het engst? Stel je voor, een film die zo griezelig is dat zelfs de hartslagmeters van de kijkers overuren draaien! De film uit 2012, met in de hoofdrol de legendarische Ethan Hawke, sleurt je mee naar een huis met een bloederig verleden. Terwijl een schrijver diep graaft in de duistere geschiedenis van zijn nieuwe thuis, ontdekt hij iets dat hem en zijn familie in dodelijk gevaar brengt. De film, getiteld “Sinister”, is niet alleen een kaskraker maar ook een meesterwerk in het opbouwen van een onheilspellende sfeer.

De engste horrorfilm volgens de wetenschap is nu te bekijken op Netflix
Beeld: imdb

De engste horrorfilm

Dankzij een studie genaamd de ‘Science of Scare’, waarbij de hartslagen van deelnemers tijdens het kijken van diverse horrorfilms werden gemeten, is gebleken dat “Sinister” alle records breekt. De gemiddelde rusthartslag schoot omhoog van 65 naar 86 slagen per minuut tijdens deze film—dat zegt genoeg, toch?

De engste horrorfilm volgens de wetenschap is nu te bekijken op Netflix
Beeld: Netflix

Streamen maar!

Dus, waar wacht je nog op? Als je klaar bent voor een dosis spanning die wetenschappelijk verantwoord is, zet dan “Sinister” op je kijklijst. Deze film belooft niet alleen een angstige ervaring, maar ook een die je nog lang bij zal blijven.

Durf jij het Aan?

Zoek je naar een avond vol spanning en sensatie? “Sinister” biedt meer dan alleen jump scares; het is een studie in psychologische terreur. Perfect voor een Halloween thuis of een filmavond die je niet snel zult vergeten. Ga er maar lekker voor zitten—als je durft!

Check ook: