Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Horrorfilm gefilmd uit perspectief van moordenaar een van beste films van het jaar genoemd

Horrorfilm vanuit moordenaars perspectief laat kijkers overgeven
Beeld: in a violent nature

Ben je klaar om je comfortzone te verlaten? “In a Violent Nature”, een horrorfilm uniek gefilmd vanuit het perspectief van de moordenaar, wordt alom geprezen als een van de beste films van het jaar! Regisseur Chris Nash neemt je mee op een bloederige tocht die zo intens is dat het zelfs in de bioscoop tot overgeven leidde. Ja, je leest het goed! Maar wat maakt deze film zo speciaal en waarom krijgt hij zoveel aandacht?

Een nieuwe draai aan horror

De film vertelt het verhaal van een groep tieners die, na het vinden van een medaillon in een ingestorte vuurtoren, onbedoeld de verrotte overblijfselen van Johnny, een wraakzuchtige geest, tot leven wekken. Vanuit het oogpunt van deze undead moordenaar ervaar je de terreur en chaos als nooit tevoren.

Horrorfilm vanuit moordenaars perspectief laat kijkers overgeven
Beeld: in a violent nature

Reacties en rillingen

Het weekend na de release was “In a Violent Nature” het gesprek van de dag. Op sociale media delen filmfanaten hun (geschokte) ervaringen. Een gebruiker op X beschreef de film als “een gestripte, rauwe POV slasher die je rechtstreeks uit de jaren 80 laat gillen”. In Chicago liep een voorvertoning iets anders dan verwacht toen een toeschouwer moest overgeven, iets wat viral ging op sociale media. Hoewel Nash zegt dat het incident misschien niets met de film te maken heeft, blijft het feit dat de intensiteit van “In a Violent Nature” letterlijk en figuurlijk voor sommigen te veel werd.

Horrorfilm opgenomen vanuit het perspectief van de moordenaar wordt beschouwd als een van de beste films van het jaar
Beld: YouTube IFC Films

Beste films van het jaar

Nash is gemengd over de reacties, trots maar ook bezorgd. Hij vergelijkt het met eerdere incidenten bij andere films, waarbij toeschouwers flauwvielen. Deze verhalen, of ze nu waar zijn of niet, blijven kleven aan de filmervaring.

“In a Violent Nature” is meer dan een film; het is een ervaring die de grenzen van horror opnieuw definieert. Het is gruwelijk, het is direct, en het laat je misschien wel rennen—naar de uitgang. Dus, wie durft deze film te kijken zonder weg te kijken? Als je van echte, onvervalste horror houdt, mag je deze film zeker niet missen!

Check ook:

You May Also Like