Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Meer aan de hand bij Dave Roelvink’s terugval: ‘Serveerster meegenomen naar zijn hotel’

Dit is hoeveel Dave Roelvink verdient per maand
Beeld: Instagram Dave Roelvink

Er is een oud gezegde dat luidt: vallen is niet het einde, weigeren op te staan wel. En niemand belichaamt dit beter dan Dave Roelvink, de jongeman met een hart vol hoop en een leven vol uitdagingen. Deze week werd bekend dat de oudste telg van zanger Dries Roelvink een stevige terugval heeft gehad en weer keihard aan de drugs is gegaan. Maar daar zou het niet bij gebleven zijn.

Afbeelding embedded van Ditjesendatjes

Daling in het Duister

Dave Roelvink staat weer op een kruispunt in zijn leven. Voor de tweede keer bevindt hij zich in de schaduwen van zijn strijd, op zoek naar het licht. Drie weken geleden heeft hij besloten hulp te zoeken in een afkickkliniek in Zuid-Afrika. Het lot lijkt hem op de proef te stellen, maar de vraag blijft: wat triggert deze terugval? Is het de druk van het publieke leven of een innerlijk gevecht dat om aandacht schreeuwt?

Familie in Bezorgdheid 

Wie anders dan Yvonne Coldeweijer beweert te weten wat er precies gebeurd is. “Ik wist dit al gedurende de afgelopen twee weken, maar ik durfde het niet eerder te delen, want ik had slechts één bron.” Niettemin wil Coldeweijer uiteraard ook met nieuwe informatie naar buiten komen en besluit ze het definitieve nieuws te delen: “Dave is afgelopen juli ook ontrouw geweest op Mallorca. Tijdens een optreden in Shooters heeft hij een serveerster mee naar zijn hotel genomen. Het gehele personeel daar is hiervan op de hoogte… Onder invloed denk je alleen aan jezelf. Geen excuses, wel een verklaring. Het is begrijpelijk dat zijn vriendin er genoeg van heeft!”

Meisje in Ermelo

Bovendien gaat er in Ermelo een verhaal de ronde dat Dave op 2 september, na een avond draaien, met een meisje mee naar huis is gegaan,” zo vertelt Yvonne. “Iedereen weet welk meisje bedoeld wordt.” Yvonne is eveneens op de hoogte van de situatie. “Ik heb ook haar Instagram gezien. Ze zijn samen gezien en bovendien heeft het meisje aan haar vriendinnen verteld dat ze die nacht bij haar thuis intiem is geweest met Dave.”

Lees verder voor meer details:

dave roelvink
dave roelvink

Check ook: Vriendin bewerkt Dave Roelvink met schaar! (Beelden)

Bron: Ditjesendatje

Beeld: Instagram

You May Also Like