Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Dame in LLDL geeft date rode oortjes met extreem pikante slaapkamer-onthullingen

rode oortjes
Beeld: Facebook Lang Leve de Liefde

‘Stille wateren hebben diepe gronden’, wordt er wel eens gezegd. Iemand die daar een mooi voorbeeld van is, is deelneemster Carla, die in de nieuwste aflevering van Lang Leve de Liefde te zien is. Carla doet namelijk een paar extreem pikante slaapkamer-onthullingen, waar haar date Mike rode oortjes van krijgt.

Pikante onthullingen

Een vast ritueel in LLDL is de kaartenbak, waarin allerlei uitdagende vragen zitten om het ijs tussen de deelnemers te breken en elkaar beter te leren kennen. Mike pakt daarbij de vraag: ‘Zoek jij graag de randjes op in de slaapkamer?’ Hij lijkt echter niet helemaal voorbereid op het nogal onverwachte antwoord dat hij van Carla krijgt: “Ja, een beetje actie…”, begint ze nog voorzichtig. Mike geeft toe dat hij meer van ‘het romantische’ is, maar Carla is niet meer te stoppen en begint aan een hele lijst van pikante onthullungen, waarvan Mike flink rode oortjes van krijgt.

Dame in LLDL geeft date rode oortjes met extreem pikante slaapkamer-onthullingen
Beeld: Facebook Lang Leve de Liefde

‘In de touwen”‘

Kijkers gaan massaal los onder het fragment, dat op de LLDL-Facebookpagina te vinden is. Zo schirjft ene Hans: “Zie de paniek in zijn ogen 😂😂“. Saskia ziet echter heel iets anders: “Niks geen paniek of angst hij werd meteen wakker ging gelijk aan haar been zitten. Hij wil het best uit proberen. Gaat een wereld voor die man open zeg. Die hangt zelf dadedlijk ook in de touwen hoor.”

Check de dame in LLDL die haar date rode oortjes geeft met extreem pikante slaapkamer-onthullingen hier:

Eerder in Lang Leve de Liefde:

Check ook:

You May Also Like