Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

LLDL-deelneemster doet opvallende onthulling: ’13 mannen op een festival’

Rosa's festival fling
Beeld: Facebook LLDL

Stel je voor, je zit lekker op de bank te chillen en kijkt naar je favoriete datingshow, wanneer plotseling de vonk overslaat. Niet via een dating app, niet in een café, maar via de tv! Dit overkwam Rosa, die prompt deelnam aan ‘Lang Leve de Liefde‘ nadat ze haar droomman Diederik op het scherm zag. Klinkt als iets uit een romantische film, toch? Nou, Rosa’s verhaal neemt een nog interessantere wending wanneer ze onthult hoe ze tijdens één festival op een nogal unieke manier de aandacht trok van niet minder dan 13 verschillende mannen.

Waarom wachten als je zelf actie kunt ondernemen?

Liefde komt niet altijd aanwaaien. Soms moet je het heft in eigen handen nemen, en dat is precies wat Rosa deed. Na vele avondjes alleen voor de buis, zag ze haar kans schoon toen ze Diederik zag falen in de liefde op tv. Ze aarzelde geen moment en gaf zich op voor het programma, vastbesloten om hem te veroveren.

Rosa’s festival fling 

Tijdens het programma kreeg het koppel de opdracht om armbandjes te maken, een perfect moment voor Rosa om een wel heel bijzonder verhaal te delen. Ze vertelde Diederik over een festival waar ze op een slimme manier armbandjes met haar telefoonnummer uitdeelde aan jongens die ze leuk vond. Ja, je hoort het goed, Rosa’s festival fling was een hit!

Rosa's festival fling
Beeld: Facebook LLDL

Is het romantisch of toch een beetje ordinair?

Niet iedereen is echter gecharmeerd van Rosa’s aanpak. Diederik, duidelijk overrompeld door haar verhaal over Rosa’s festival fling, wist even niet hoe hij moest reageren. “dertien nummer armbandjes? Wel vreemd, of niet dan?” vroeg hij. Ondanks zijn twijfels probeerde Rosa het concept te verdedigen, wat een interessant gesprek opleverde over de grenzen van flirten. Het verhaal van Rosa’s festival fling biedt een fascinerende kijk op moderne romantiek en creativiteit in dating. Terwijl sommigen het misschien te ver vinden gaan, toont het ook aan dat liefde en aantrekkingskracht zich niet altijd aan de regels houden.

Het avontuur van Rosa

Rosa’s openhartigheid over haar festival fling geeft een pittige draai aan haar tv-verschijning en laat ons zien dat iedereen zijn eigen stijl heeft in de liefdesjacht. Of je nu team Rosa of team Diederik bent, één ding is zeker: haar avontuur zorgt voor genoeg gespreksstof en misschien zelfs een paar ideeën voor de volgende keer dat je een festival bezoekt. Wat denk jij, zou jij het lef hebben om Rosa’s tactiek uit te proberen?

LLDL pijnlijkste momenten:

Check ook:

You May Also Like