Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Beelden bewijzen dat je geen fan van muziek hoeft te zijn om een Dua Lipa-concertje mee te pakken

Zo een concert van Dua Lipa wil je vast wel meemaken
Beeld: skoften.net

Als je niet weet wie Dua Lipa is, dan leef je waarschijnlijk onder een steen. Maar geen zorgen, we zijn hier om je te redden van je onwetendheid. Dua Lipa, de Engelse songwriter en zangeres, is niet alleen een mode-icoon maar ook een symbool van feminisme. En als je nog nooit naar een concert van Dua Lipa bent geweest, zal je dat zeker overwegen na het zien van de video in dit artikel.

Alles aan Dua Lipa is sexy

Laten we beginnen met het meest voor de hand liggende: haar stijl. Dua Lipa’s outfits zijn zo sexy dat ze zelfs een aardappelzak eruit zouden laten zien als haute couture. En haar dansmoves? Die zijn nog sexier. Als je denkt dat je goede moves hebt tijdens het uitgaan, wacht dan maar tot je Dua Lipa op het podium ziet. Je zult je eigen dansmoves meteen willen heroverwegen. En dan hebben we het nog niet eens over haar stem gehad. Dua Lipa’s stem is zo betoverend dat het lijkt alsof ze een sirene is, maar dan een die je naar een geweldig feest lokt in plaats van naar de bodem van de zee. Haar hits zoals “New Rules” en “Don’t Start Now” hebben wereldwijd de hitlijsten gedomineerd. Het is bijna onmogelijk om stil te blijven zitten als haar muziek speelt.

concert van Dua Lipa
Beeld: Instagram Dua Lipa

Een concert van Dua Lipa

Stel je nu voor dat je naar een concert van Dua Lipa gaat. De energie, de menigte, de muziek die door je lichaam stroomt. Het is niet zomaar een concert, het is een ervaring. En als je denkt dat dit overdreven is, bekijk dan eens de video van een van haar concerten. Je zult zien dat de realiteit mijn beschrijving zelfs overstijgt. Een concert van Dua Lipa is niet iets wat je zomaar meemaakt. Het is een explosie van stijl, talent en pure energie. Als je de kans krijgt om naar een van haar concerten te gaan, grijp die dan met beide handen aan. Wie weet, misschien verander je zelfs je garderobe en dansmoves na het bijwonen van haar show!

Check ook: De lippen van zangeres Maan: Natuurlijke schoonheid of cosmetische ingreep?

You May Also Like