Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Drink je Whiskey met stijl in deze geniale karaffen

Beeld: Bol.com

Whisky lijkt met de dag populairder te worden in Nederland en wordt steeds meer het favoriete drankje van velen. We begrijpen waarom: Whisky is een ontzettend lekker drankje. Het is daarom belangrijk dat je Whisky in stijl drinkt en dat kan met deze geniale karaffen.

Drie favoriete whiskykaraffen

Zo’n kraag ziet er gewoon chic en mooi uit. Een leuk hoekje in je woonkamer met een set whiskyglazen en een elegante karaf met ook nog je favoriete whisky dan is het plaatje compleet. Indrukwekkend, toch?! We hebben onze drie favoriete whiskykaraffen voor je op een rijtje gezet ze zijn allemaal ook te zien op whisiskey.com.

1. AK-47 Karaf

Dit pistool van borosilicaatglas is verfijnder dan de traditionele AK47 en is een elegant decoratief item in huis of in de bar. Het pistool is volledig hol, waardoor je het als leuke karaf kunt gebruiken. Gemaakt van hoog borosilicaatglas met hittebestendige kwaliteit, ultra milieuvriendelijk en veilig in gebruik, niet gemakkelijk te breken.  Deze vierdelige karaf set bestaat uit 4 handgemaakte whiskyglazen van en acht loodvrije kogels en een houten voet. Kogels bevatten geen buskruit. De prachtig ontworpen houten basis heeft kuilen waardoor het glaswerk in een perfecte en veilige positie kan worden gehouden. Voor de AK-47 Karaf betaal je nu AK-47 Karaf.

Whiskey
Whiskey karaffen

2. Whiskey Skull

De Whiskey Skull is een van de coolste karaffen die je tegenkomt. De Skull Decanter loodvrije glazen fles is  een geweldig Halloween-decor voor jezelf. Maar is ook geschikt voor verschillende plaatsen en festivals, kan dienen als een cool cadeau, zeker als je de bijpassende bril erbij doet. Met 30 euro korting kun je deze voor € 69,95 ophalen.

Whiskey

3. Wereldbol karaf

Houd je van reizen? En wilde je graag de wereld verkennen? Dan is dit de perfecte karaf voor je. Een glazen bol waarin een antiek glazen schip drijft. Dan hebben we het nog niet eens gehad over de bijbehorende glazen. Een echte globetrotter zou zo’n set op zijn kamer moeten hebben staan. Voor € 39,95 wordt de globe karaf bij je thuisbezorgd.

Whiskey karaffen
Whiskey karaffen

Bron: FHM

Beeld: Bol.com

You May Also Like