Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Drink je Whiskey met stijl in deze geniale karaffen

Drink je Whiskey met stijl in deze geniale karaffen
Beeld: Bol.com

Whisky’s populariteit in Nederland groeit gestaag, en het is geen wonder dat dit edele drankje snel de harten van velen verovert. En zeg nou zelf, wie kan de rijke smaak van een goede whisky weerstaan? Maar, om deze ervaring naar een hoger niveau te tillen, zijn Whiskey karaffen onmisbaar. Deze stijlvolle karaffen zijn niet alleen een genot voor het oog, maar zorgen er ook voor dat jouw favoriete whisky nog beter tot zijn recht komt.

Drie favoriete whisky karaffen

Een dergelijke halsband oogt gewoon chic en mooi uit. Een leuk hoekje in je huiskamer met een set whiskyglazen en een stijlvolle karaf met met ook nog als het gaat om je geliefde whisky, dan moet het plaatje compleet zijn. Indrukwekkend, toch?! We hebben onze meest geliefde whiskykaraffen voor je naast elkaar gezet, ze zijn allemaal ook te zien op whisiskey.com.

1 – AK-47 Karaf

Dit pistool van borosilicaatglas is verfijnder dan de traditionele AK47 en is een elegant decoratief item in huis of in de bar. Het pistool is volledig hol, waardoor je het als leuke karaf kunt gebruiken. Gemaakt van hoog borosilicaatglas met hittebestendige kwaliteit, ultra milieuvriendelijk en veilig in gebruik, niet gemakkelijk te breken.  Deze vierdelige karaf set bestaat uit 4 handgemaakte whiskyglazen van en acht loodvrije kogels en een houten voet. Kogels bevatten geen buskruit. De prachtig ontworpen houten basis heeft kuilen waardoor het glaswerk in een perfecte en veilige positie kan worden gehouden. Voor de AK-47 Karaf betaal je nu AK-47 Karaf. Check de actuele prijs en beschikbaarheid hier!

Whiskey karaffen
Beeld: Bol.com
Whiskey

2 – Whiskey Skull

De Whiskey Skull is een van de coolste karaffen die je tegenkomt. De Skull Decanter loodvrije glazen fles is  een geweldig Halloween-decor voor jezelf. Maar is ook geschikt voor verschillende plaatsen en festivals, kan dienen als een cool cadeau, vooral wanner je de overeenkomende bril erbij doet. Met maar liefs 30 euro korting kun je deze voor € 69,95 ophalen. Check de actuele prijs en beschikbaarheid hier!

karaffen
whiskey drinken met een karaaf

3 – De Wereldbol karaf

Houd je van reizen? En wilde je graag de wereld verkennen? In dat geval zou dit de ideale karaf voor je. Een glazen bol in welke een oud glazen schip zich bevindt. Dan beschikken we over het niet eens gehad over de bijbehorende glazen. Een echte globetrotter zou zo’n set op zijn kamer moeten hebben staan. Voor € 39,95 wordt deze globe karaf bezorgd bij jou. Check de actuele prijs en beschikbaarheid hier!

flessen Whiskey
 glazen

Mocht je nog op zoek zijn naar een leuk cadeau, wellicht is dan deze benzinepomp tapt bier of mini-frituurpan van die past in je dashboard! iets voor je!