Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Compleet hotel te koop voor een prikkie in populair Duits skigebied

Compleet hotel te koop voor een prikkie in populair Duits skigebied
Beeld: Funda

Bent u op zoek naar een onweerstaanbare investeringskans in een van de meest geliefde skigebieden van Duitsland? Kijk dan niet verder dan het prachtige Braunlage, genesteld in het hart van het Harz Nationaal Park. Hier staat namelijk een compleet hotel te koop, voor een prijs die alles meevalt. Dit uitzonderlijke pand, Haus Sonneck, combineert historische charme met moderne voorzieningen, en staat nu te koop voor een verrassend aantrekkelijke prijs.

Compleet hotel te koop in populair Duits skigebied

Haus Sonneck, oorspronkelijk gebouwd in 1910, is een majestueus herenhuis dat volledig is gerenoveerd om aan de hedendaagse standaarden te voldoen. Gelegen op de schilderachtige Huttenberg, biedt het een adembenemend uitzicht over het omringende landschap. Het vier verdiepingen tellende gebouw omvat 5 appartementen en 2 studio’s, waardoor het een ideale keuze is voor zowel korte als lange verblijven. Elk appartement in Haus Sonneck is ontworpen met comfort en stijl in gedachten. Met in totaal 10 slaapkamers en 9 badkamers, is er genoeg ruimte voor een groot aantal gasten. De gezamenlijke ruimte, inclusief een volledig uitgeruste keuken en woonkamer, is perfect voor groepsevenementen of gezellige avonden. Extra faciliteiten zoals drie garages, een kelder en een ontspannende sauna voegen extra waarde toe aan dit toch al aantrekkelijke pand.

Compleet hotel te koop voor een prikkie in populair Duits skigebied
Beeld: Funda

Perfecte Locatie voor Wintersport en Meer

Braunlage is niet alleen bekend om zijn uitstekende wintersportfaciliteiten, maar ook om zijn schilderachtige wandelroutes en mountainbikepaden. Met de nabijgelegen Wurmberg, de op een na hoogste berg in de Harz, is dit gebied een paradijs voor avonturiers en natuurliefhebbers. Het gezellige centrum van Braunlage, met een scala aan winkels, restaurants en cafés, ligt op slechts een korte loopafstand van Haus Sonneck. De locatie is niet alleen aantrekkelijk vanwege de natuurlijke schoonheid en recreatiemogelijkheden, maar ook vanwege de uitstekende bereikbaarheid. Gelegen nabij de snelweg B4, is Braunlage gemakkelijk te bereiken vanuit grote steden zoals Hannover, Berlijn en Utrecht.

Compleet hotel te koop voor een prikkie in populair Duits skigebied
Beeld: Funda

Investeringspotentieel

Met jaarlijkse huuropbrengsten van ongeveer €90.000, is dit pand niet alleen een droom voor elke investeerder, maar biedt het ook een solide basis voor toekomstige groei. Dankzij de uitstekende staat van onderhoud, waaronder recentelijk vervangen kozijnen en een nieuw geschilderde buitenkant, is dit pand klaar voor onmiddellijke exploitatie. Dit hotel te koop in Braunlage vertegenwoordigt een zeldzame kans om te investeren in een stukje Duitse geschiedenis, verweven met modern comfort en ongeëvenaarde locatievoordelen. Met een vraagprijs van slechts €795.000, is dit een kans die u niet wilt missen. Neem vandaag nog contact op met onze makelaars voor meer informatie en ontdek hoe u eigenaar kunt worden van dit prachtige pand in een van Duitslands meest gewilde skigebieden.

Compleet hotel te koop
Beeld: Funda
bankstel
Beeld: Funda
Compleet hotel eettafel
Beeld: Funda
Compleet hotel sauna
Beeld: Funda
Compleet hotel
Beeld: Funda

Check ook: 16 perfecte (hotel) kamers waar we graag een nachtje willen verblijven!

You May Also Like