Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Dit historische pand nu op Funda te koop voor een prikkie

Dit eenvoudig historisch pand is nu op Funda te koop voor een prikkie
Beeld: Funda

Starters opgelet! Ben je op zoek naar een betaalbaar, sfeervol huis met historische charme en moderne voorzieningen? Dan is dit juweeltje in Terneuzen iets voor jou. Gelegen in het historische centrum, combineert dit historisch pand uit 1870, nu te koop op Funda, authenticiteit met hedendaags comfort, alles voor een verrassend lage prijs.

Unieke Kenmerken van het Historisch Pand

Dit tussenwoning, zorgvuldig gerenoveerd met behoud van zijn authentieke karakter, biedt een sfeervolle woonervaring. De ontvangsthal leidt naar een ruime woonkamer, compleet met een gezellige openhaard. De open trap en de aanbouw met de functionele keuken, uitgerust met een granito aanrechtblad en moderne apparatuur, zorgen voor een ruimtelijk gevoel. De woning beschikt over een groene, ommuurde stadstuin met praktische achterom toegang, ideaal voor ontspanning en buitengenot.

Historisch pand
Beeld: Funda

Moderne Voorzieningen en Comfort

Terwijl het historische karakter behouden blijft, biedt het pand moderne gemakken. Denk aan vernieuwde hardhouten kozijnen met dubbel glas, een geïsoleerde betonvloer met vloerverwarming, en een vernieuwde elektrische installatie. De badkamer, grenzend aan de keuken, is uitgerust met een granito zitbad met stortdouche, wastafel en toilet, met een handige deur naar de tuin.

Historisch pand keuken
Beeld: Funda

Ideale Ligging en Omgeving

De woning bevindt zich op loopafstand van alle stadsvoorzieningen, waaronder culturele hotspots zoals Porgy & Bess. De upcoming Raadsledenbuurt, waar het pand deel van uitmaakt, staat op de planning voor gemeentelijke investeringen en verduurzaming, met behoud van de bestaande charme. Een toekomstig stadspark verhoogt de aantrekkingskracht van de buurt nog verder. Met zijn open slaapzolder, voorzien van lichtbrengende dakkapellen, is dit pand niet alleen geschikt als woning, maar ook ideaal voor hobby- of werkruimte. De locatie en de indeling maken het perfect voor starters, kleine gezinnen, of zelfstandige professionals.

Historisch pand bad
Beeld: Funda

Betaalbaar en Aantrekkelijk Historisch pand

Voor slechts €137.500,- biedt dit historische pand een unieke kans om te wonen in het hart van Terneuzen, met alle gemakken en voorzieningen binnen handbereik. De betaalbaarheid, gecombineerd met de lage jaarlijkse parkeerkosten en de nabijheid van de winkelstraat, maakt dit aanbod onweerstaanbaar. Mis deze kans niet om eigenaar te worden van een stukje geschiedenis met modern comfort.

Historisch pand kamer
Beeld: Funda
Historisch pand tuin
Beeld: Funda
Historisch pand buitendeur
Beeld: Funda
Historisch pand buiten
Beeld: Funda

Check ook: Charmante twee-onder-een-kapwoning met grote achtertuin voor een prikkie te koop op Funda

You May Also Like