Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

De Meilandjes stoppen er alweer mee, Code Rosé te koop voor enorm bedrag: ‘Teveel werk’

De Meilandjes stoppen er mee: Code Rosé te koop voor enorm bedrag
Beeld: Instagram

Dit jaar zetten Martien en Erica hun traditie voort door hun pension Code Rosé, met een royale 236 vierkante meter en gesitueerd op een ruim kavel van 2108 vierkante meter, alweer te koop te zetten. En niet voor een klein prijsje ook. Hun neus voor zakelijke kansen blijkt wederom, nu ze dit luxueuze pand voor maar liefst 2,4 miljoen euro op de markt brengen, wat hen een sappige winst kan opleveren.

Villa te koop

De familie Meiland is bekend vanwege hun frequente verhuizingen en onroerend goed transacties, een trend die zij ook dit jaar voortzetten. Het gezin heeft een opmerkelijke geschiedenis van jaarlijks van woning wisselen, hetzij voor persoonlijk gebruik, hetzij als een investering die zij opknappen en doorverkopen. Recentelijk heeft het echtpaar Martien en Erica besloten hun luxe huis, met een woonoppervlakte van 236 vierkante meter op een groot perceel van 2108 vierkante meter, te verkopen. Zij vragen 2,4 miljoen euro voor deze woning, wat hen een potentiële winst van bijna 600.000 euro zou opleveren, aangezien zij het enkele jaren terug voor 1,75 miljoen euro kochten.

De Meilandjes stoppen er mee: Code Rosé te koop voor enorm bedrag
Beeld: YouTube

Ondertussen heeft ook Maxime Meiland haar villa te koop gezet, een pand dat mogelijk moeilijk te verkopen zal zijn zonder verlies vanwege het energielabel G en de noodzakelijke renovaties. Deze frequente veranderingen van eigendommen illustreren niet alleen de dynamische levensstijl van de familie, maar ook hun zakelijk inzicht in onroerend goed.

Pension Code Rosé te koop

Daarnaast hebben de Meilands zich ook op andere zakelijke ondernemingen gestort, zoals hun pension Code Rosé. Na een intensieve verbouwing van het voor 1,5 miljoen euro aangeschafte pand, hebben ze het pension, gelegen in Noordwijk, op de markt gebracht met een vraagprijs die een winst van een half miljoen euro zou moeten opleveren. Deze beslissing heeft tot diverse reacties geleid onder degenen die reserveringen hebben gemaakt. Sommigen uiten hun frustratie en onzekerheid over hun aanstaande verblijf, terwijl anderen optimistischer zijn en nieuwsgierig naar de volgende stappen van de familie, waaronder geruchten over een mogelijk avontuur in Spanje.

De aankondiging van de verkoop van het pension is op Instagram gedeeld door Martien, die daarbij doorverwijst naar een makelaar. De exacte vraagprijs is echter nog onbekend, aangezien het pand nog niet op de website van Damen Makelaars is vermeld. Ondanks de onzekerheid, blijft de boekingsmogelijkheid voor Code Rosé open tot december 2024, waarbij klanten zich afvragen of zij de familie nog zullen ontmoeten tijdens hun verblijf. Dit alles benadrukt hoe de Meilands hun zakelijke en persoonlijke leven vermengen in een constante stroom van verandering en avontuur.

Check ook:

Chateau Meiland VIPS: Dit absurd hoge bedrag verdienen de Meilandjes per aflevering