Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Chateau Meiland VIPS: Dit absurd hoge bedrag verdienen de Meilandjes per aflevering

Chateau Meiland VIPS: Dit absurd hoge bedrag verdienen de Meilandjes per aflevering
Beeld: Instagram Martien Meiland

De Meilandjes hebben een comeback gemaakt met hun nieuwe programma Chateau Meiland VIPS. Hierin ontvangen ze twee bekende Nederlanders per aflevering in hun gastenverblijf Code Rosé, waarbij ze verschillende activiteiten ondernemen. Lees verder om te ontdekken welk bedrag de Meilandjes precies per aflevering verdienen met Chateau Meiland VIPS.

Comeback met nieuwe programma

Stel je voor: je bent op de top van je roem, maar plotseling raakt het geluk op. Dit overkwam Maxime Meiland, die recentelijk zowel haar huis als auto te koop zette, tekenen van financiële nood. Echter, zoals elke goede soap kent ook dit verhaal een wending. Nu staat ze op de drempel van een gloednieuw televisie avontuur, dat belooft niet alleen haar bankrekening, maar ook onze harten te vullen.

Dit absurd hoge bedrag verdienen de Meilandjes per aflevering
Beeld: Instagram Maxime Meiland

Financiële problemen voor Maxime Meiland

Maxime Meiland, een naam synoniem met luxe en flamboyantie, stond recentelijk voor een harde realiteit. Met het te koop zetten van haar villa, waarvan de maandelijkse hypotheek een duizelingwekkende €12.000 bedraagt, werd duidelijk dat de financiële situatie niet rooskleurig is. De villa, met een ongunstig energielabel G, lijkt ook geen makkelijke verkoop. Voeg daarbij de competitieve huizenmarkt in Noordwijk, en je hebt het recept voor een uitdagende verkoop. Alsof een te koop staande villa niet genoeg was, kwam de verkoop van Maxime’s Mini Cooper voor €37.000 als een tweede klap. Dit zet de problemen waar de familie mee kampt in een schrijnend daglicht. Het laat zien hoe snel fortuin kan keren, zelfs voor de meest geliefde televisiepersoonlijkheden.

Dit absurd hoge bedrag verdienen de Meilandjes per aflevering
Beeld: Instagram Martien Meiland

Gigantisch bedrag verdienen met Chateau Meiland VIPS

Maar, zoals vaak het geval is in het leven, volgt op regen zonneschijn. De Meilandjes keren terug naar de televisie met een gloednieuw programma: Chateau Meiland VIPS. Hiermee gaan de Meilandjes een indrukwekkende €50.000 per aflevering verdienen. Dit geeft niet alleen een financiële impuls, maar zorgt ook voor nieuwe dynamiek binnen de familie. Hoe de verdeling van het geld zal zijn, blijft een spannende vraag. Maar één ding is zeker: de Meilandjes zijn terug en sterker dan ooit!

Check ook: Maxime Meiland onthult schokkende bedreiging: “Ik wil een baksteen door je ruit gooien!”

Bron: loesoe.nl

You May Also Like