Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Met deze broek ben je ongetwijfeld vooraan te vinden bij het optreden van Pommelien Thijs

Met deze broek ben je ongetwijfeld vooraan te vinden bij het optreden van Pommelien Thijs
Beeld: TikTok theycallmemargauxx

Heb je ooit overwogen dat je kledingkeuze bij een concert misschien belangrijker is dan de muziek zelf? Stel je voor: Pommelien Thijs, stralend op het podium met een broek die, laten we eerlijk zijn, meer onthult dan bedekt. Geen wonder dat iedereen plots zo graag vooraan staat. Laten we eens duiken in de hilarische wereld van modekeuzes bij concerten en waarom die broek eigenlijk een VIP-ticket op zichzelf is.

Het Geheim Om Vooraan Te Staan? 

Kies je kleding strategisch; het is immers de onofficiële competitie van wie het dichtst bij de bühne mag staan. Draag een broek die zoveel van je persoonlijkheid laat zien dat zelfs de beveiliging denkt dat je bij de show hoort. En daar staat onze held, Pommelien, in een broek die je doet afvragen of de modepolitie misschien een dagje vrij had. Maar echt, we klagen niet; het zicht is fantastisch vanaf hier!

broek Pommelien Thijs
Beeld: Instagram pommelienthijs

Modepsychologie op Z’n Best

Als je ooit gedacht hebt dat jouw zicht bij een concert alleen afhing van hoe vroeg je kwam, denk dan nog eens na. Het blijkt dat je kledingkeuze (lees: hoeveel huid je durft te tonen) direct evenredig is met je kansen om door de menigte heen te navigeren. Dank je, Pommelien, voor de inspiratie. Wie had gedacht dat een broek zoveel macht kon hebben?

@theycallmemargauxx Nu wij niet meer praten // #slinksesinkse #pommelienthijs #fy #foryoupage ♬ origineel geluid – 🦋🧸🪩⚡️

Is Het Een Concert of Een Modeshow?

De grens is vaag. Tussen de flitsende lampen en het gehypnotiseerde publiek, kan men zich afvragen of we hier zijn voor de muziek of de modeshow. Pommelien’s keuze van kleding heeft duidelijk de tweede optie een boost gegeven. Draag jij iets minder verhullend? Geen zorgen, je bent waarschijnlijk nog steeds overgekwalificeerd voor deze catwalk.

@theycallmemargauxx Zilver// #slinksesinkse #pommelienthijs #fy #foryoupage ♬ origineel geluid – 🦋🧸🪩⚡️

Hoe Een Goed Gekozen Broek De Muziek Overstemt

Er is een reden waarom Pommelien’s broek gesprekken op gang brengt nog lang nadat de noten zijn vervaagd. In een zee van casual jeans en T-shirts, schreeuwt een uitdagende broek: “Kijk naar mij!” En echt, we kunnen niet anders. Misschien is dat het geheime wapen van een slimme concertganger: als je de muziek niet kunt overstemmen, kleed je dan op een manier die niemand kan negeren.

@theycallmemargauxx Wat een idee// #slinksesinkse #pommelienthijs #fy #foryoupage ♬ origineel geluid – 🦋🧸🪩⚡️

Een goed gekozen outfit bij een concert 

Zo zie je maar weer, de kracht van een goed gekozen outfit bij een concert moet niet onderschat worden. Of je nu komt voor de beats of voor de broek, één ding is zeker: je zult niet teleurgesteld naar huis gaan. Pommelien, bedankt voor de muziek en de modetips, beiden waren onvergetelijk. En voor de rest van ons? Misschien is het tijd om onze garderobe een beetje op te spicen voor het volgende concert. Wie weet, misschien vinden we onszelf wel vooraan, mede dankzij onze eigen, spraakmakende broek!

@theycallmemargauxx 19//05//2024 #eropoferonder #slinksesinkse #pommelienthijs #fy #foryoupage ♬ origineel geluid – 🦋🧸🪩⚡️

Check ook:

Bijna té strakke outfit Famke Louise maakt de tongen los: ‘Ik kan liplezen’

You May Also Like