Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Breaking: Mark Gillis vecht voor leven op intensive care: ‘In kritieke toestand’

Mark Gillis' liefdesleven
Beeld: Instagram Mark Gillis

Mark Gillis (28), de zoon van Massa is Kassa-ster Peter Gillis, ligt momenteel in kritieke toestand op de intensive care, zo meldt RTL Boulevard. In de nacht van vrijdag 28 juni op zaterdag 29 juni werd hij opgenomen op de spoedeisende hulp. “Onder de zorg van de artsen zijn verschillende onderzoeken gestart om te achterhalen waarom Mark zo ziek was geworden,” laat Peter weten.

Kunstmatige coma

In eerste instantie verslechterde zijn situatie, waardoor hij in de nacht van zaterdag op zondag in een kunstmatige coma moest worden gebracht en beademd. Dit was noodzakelijk om zijn lichaam de kans te geven te rusten en beter te reageren op de antibiotica.

mark gillis

Ernstige longontsteking

Uit de onderzoeken blijkt dat Mark lijdt aan een ernstige longontsteking. Het is echter nog niet duidelijk welke bacterie of virus de infectie heeft veroorzaakt. Peter verklaarde aan RTL Boulevard: “Op dit moment vecht Mark nog steeds voor zijn leven. Hij wordt goed verzorgd in het ziekenhuis.” De familie Gillis vraagt om rust zodat ze zich kunnen focussen op Mark’s herstel. De situatie blijft zorgwekkend en de komende dagen zullen cruciaal zijn voor zijn herstel.

Nieuw seizoen Massa is Kassa onzeker

De situatie van Mark Gillis heeft ook gevolgen voor de realityserie “Massa is Kassa,” die draait om het leven van de familie Gillis. Peter liet weten dat het onzeker is of er een nieuw seizoen van de show zal komen. “Het is belangrijk dat we ons nu volledig richten op de gezondheid van Mark,” zei Peter. Fans van de serie zullen moeten afwachten hoe de situatie zich ontwikkelt en hopen op een spoedig herstel van Mark.

Check ook:

You May Also Like