Humor

Boze Engeland-fans die vroegtijdig stadion verlaten gaan viral

boze engeland-fans
Beeld: Instagram

Een groepje boze Engeland-fans die vroegtijdig het stadion verlieten tijdens de wedstrijd tegen Slowakije gaat momenteel op pijnlijke wijze viral. De fans hadden een aantal minuten voor het einde van de wedstrijd bij een 0-1 achterstand genoeg gezien en gingen scheldend richting huis. Hierdoor misten ze net de gelijkmaker , door een omhaal van Jude Bellingham en de 2-1 die Harry Kane in de verlenging maakte, waardoor Engeland alsnog naar de volgende ronde ging.

Tram halen

De vroegtijdige boze Engeland-fans waren vonden het blijkbaar belangrijker om op tijd hun hotel op te zoeken en hun verdriet te verdrinken over de wanvertoning van hun team. Ze vertelden een Sky News-producent dat ze weg wilden om de tram te halen. Een van hen zei: “Southgate moet eruit, op vakantie. De spelers hebben nu twee jaar om zich te herpakken.”

Kopbal van Kane

Ondertussen bleven de meeste supporters in de Arena AufSchalke en zagen Engeland zichzelf redden van een vernederende exit in de laatste 16. Bellingham’s doelpunt in de 95e minuut stuurde de wedstrijd naar verlenging, waar Kane met een kopbal de overwinning veiligstelde. Engeland speelt zaterdag tegen Zwitserland in de kwartfinale en zal proberen voort te bouwen op de spirit die ze aan het einde van de wedstrijd toonden. Southgate heeft sinds zijn aantreden aanzienlijke verbeteringen doorgevoerd, maar kreeg opnieuw gemengde reacties van het publiek. Sommigen hadden zelfs zijn naam uitgejouwd toen deze werd omgeroepen in het stadion.