Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Boze bouwvakker gaat los met kettingzaag nadat hij niet betaald krijgt

Boze bouwvakker
Beeld: Reddit/theenchanteda**ehole

In een verontrustend voorval heeft een woedende bouwvakker zijn frustratie geuit door een kettingzaag te gebruiken als ongewone vorm van wraak. De bouwvakker beweert dat zijn hard geleverde arbeid niet is vergoed, wat hem ertoe aanzette om tot deze opmerkelijke daad over te gaan.

Boze bouwvakker gaat los met kettingzaag

De man werd op camera vastgelegd door een buurman, waarbij wordt vermoed dat het incident plaatsvond in Swords, County Dublin. De beelden laten zien hoe een boze bouwvakker op het dak van een gebouw werd gezien met een kettingzaag in de hand, op het moment dat hij besloot wraak te nemen op iemand die naar verluidt niet had betaald.

De video laat zien hoe hij omhoog klimt op het dak van een uitbouw terwijl hij een kettingzaag vasthoudt en deze boos start. Vervolgens begint hij met de kettingzaag in het dak van het gebouw te hakken, voordat mensen geschrokken naar buiten rennen. De bouwvakker schreeuwt: “Dit is wat er gebeurt als je de verdomde rekening niet betaalt.” Vervolgens klimt hij rustig van het dak af, waar de beelden eindigen.

Fella in Swords Co. Dublin didn’t pay his builder.
by u/theenchantedarsehole in ireland

Virale ophef…

De beelden werden op Reddit geplaatst, waar ze al snel viraal gingen en 1700 views kregen, samen met honderden reacties van mensen die deelnamen aan het debat. “Kerel in Swords, Co. Dublin heeft zijn bouwvakker niet betaald,” stond er in de ondertiteling.

Boze bouwvakker
Beeld: Reddit/theenchanteda**ehole

Volgens rapporten in de reacties leek de reactie van de bouwvakker misschien extreem, maar het was niet zijn eerste poging om de situatie op te lossen. Een aantal lokale bewoners zei dat ze eerder grote borden hadden gezien die in de straat waren geplaatst als protest, met daarop: “[Adres] HEEFT NIET BETAALD VOOR BOUWWERK.”

Reacties over Bouwvakkers creatieve protest

Iemand legde uit: “Ik zag deze bouwvakker laatst bij een rotonde naast het betreffende huis zitten, waar hij verschillende grote borden had opgezet met de tekst ‘(huisnummer) (straatnaam) HEEFT NIET BETAALD VOOR BOUWWERK’, hij parkeerde zijn busje naast de rotonde met hetzelfde bord in het raam. Ik neem aan dat de huiseigenaren goed gewaarschuwd waren.”

Een ander merkte op: “Ik vind het ’tijdelijke bord’ geweldig. Het laat zien dat ze er wat over nagedacht hebben voordat ze nucleair gingen met een kettingzaag op een dak.” Een ander voegde toe: “Ze zullen moeite hebben om iemand te vinden om het te repareren, niemand zal de klus willen als ze horen wat er is gebeurd.” Anderen wezen erop hoe gelukkig het was dat het gebied de laatste tijd goed weer had gehad, aangezien degene die in het huis woonde een nieuwe, ongeplande dakraam had gekregen. ” Godzijdank hebben we zo’n goede zomer gehad”, zei iemand, terwijl een ander het eens was: “Het is prima, we krijgen hier niet veel regen.” Een goede raad voor wie het horen wil: betaal je vakmensen op tijd.

Check ook: Boze bouwvakkers onbetaald: Wraakactie met steigers, bouwen auto van klant in

You May Also Like