Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Bouwvakker kruipt door het oog van de naald na onhandige glijpartij

Bouwvakker kruipt door het oog van de naald na onhandige glijpartij
Beeld: dailybuzz

De bouwplaats is een plek waar natuurlijk volop grappen en allerlei ongein worden uitgehaald. Deze bouwvakker probeerde er even een muurtje uit te trappen, maar kroop door het oog van de naald na een onhandige glijpartij.

Glijdende momenten op de werkvloer

We hebben allemaal die dagen waarop dingen niet helemaal volgens plan verlopen, toch? Nou, voor deze bouwvakker was het zo’n dag. Een routineklus – een muurtje slopen – veranderde bijna in een nachtmerrie. Wie had kunnen voorspellen dat een onschuldig uitziende sloopklus kon veranderen in een filmwaardige slip- en glijpartij?

Die Helm Redt Levens… of Toch Niet?

Je zou denken dat met zo’n stoere helm op, je voorbereid bent op alle gevaren van de bouwplaats. Maar laten we eerlijk zijn: geen enkele helm kan je beschermen tegen een hartverzakking, toch? En als die muur net een tikkeltje harder of sneller was gevallen, had het verhaal er heel anders uit kunnen zien.

Karatetrap? Of Gewoon een Ongeluk?

Voor de filmfanaten onder ons had dit moment zo uit een scène van Karate Kid kunnen komen. Een mislukte karatetrap tegen een baksteenmuur. Maar in werkelijkheid? Gewoon een bouwvakker die zijn dag niet had. We zouden bijna zeggen: “Wax on, wax off”, maar misschien is “Blijf staan, niet vallen” hier toepasselijker.

Veiligheid Eerst, Altijd

Dit voorval herinnert ons eraan hoe belangrijk veiligheid is, zelfs bij de ‘kleinste’ klussen. Een goede voorbereiding, de juiste uitrusting en altijd alert blijven zijn essentieel. Je weet immers nooit wanneer een routineklusje kan veranderen in een halsbrekend avontuur.

Check hieronder het filmpje:

De bouwwereld zit vol verrassingen

De bouwwereld zit vol verrassingen en niet allemaal zijn ze even aangenaam. Onze bouwvakker-vriend heeft dat op de harde manier geleerd. Gelukkig kwam hij er zonder kleerscheuren vanaf. Dus, de volgende keer als je denkt aan het slopen van een muurtje, denk dan even terug aan deze ‘karate kid’ en zijn glijavontuur. En, o ja, pas op voor die bananenschillen op de bouwplaats.

Check ook:

Bron: dailybuzz

You May Also Like