Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Bouwvakkers bouwen glijbaan waar je spontaan claustrofobisch van wordt

bouwvakkers

Bouwvakkers staan bekend om hun harde werk en vaardigheden, maar soms hebben zelfs zij behoefte aan wat vermaak tijdens lange werkdagen. En als er een beroepsgroep is waarbij humor en het uithalen van grappen aan de orde van de dag is, dan is het wel onder bouwvakkers. Deze bouwvakkers in Engeland bouwden een heuse glijbaan, waarvan je spontaan claustrofobisch wordt.

De bouw van de glijbaan

De bouwvakkers, die altijd een beetje kind zijn gebleven, gaven toe aan hun verlangen naar vermaak en besloten om een glijbaan voor zichzelf te maken. Met behulp van beschikbare buizen en hun handige vaardigheden, creëerden ze een constructie die hen in staat stelde om van boven naar beneden te glijden. Hoewel de glijbaan wat extra inspanning vereist om vaart te maken, is het idee erachter zeker leuk. De bouwvakkers kunnen simpelweg bovenaan de glijbaan gaan staan en zichzelf met wat kracht naar beneden duwen, om vervolgens met hun voeten weer uit te glijden. Het is een eenvoudige maar effectieve manier om wat plezier toe te voegen aan hun dagelijkse werkzaamheden.

Een bron van vermaak

Deze glijbaan voor bouwvakkers biedt een welkome afleiding en vermaak tijdens hun harde werk. Na urenlange inspanning en zwaar tillen, kunnen de bouwvakkers even ontspannen en genieten van een leuke middag op de glijbaan. Het is een moment van plezier en vreugde te midden van de bouwactiviteiten. Hoewel de glijbaan niet perfect functioneert en wat gebreken vertoont, doet dit geen afbreuk aan het enthousiasme en de vreugde die het de bouwvakkers brengt. Het is een welverdiende beloning voor hun inzet en toewijding.

bouwvakkers

Verbeteringen en uitdagingen

Hoewel de glijbaan voor bouwvakkers een bron van vermaak is, zijn er nog enkele verbeteringen nodig. Allereerst vereist de glijbaan momenteel dat de bouwvakkers zelf wat kracht zetten om vaart te maken. Het zou ideaal zijn als de glijbaan soepeler zou glijden, zodat ze zich volledig kunnen laten gaan en zonder extra inspanning naar beneden kunnen glijden. Bovendien valt de glijbaan langzaamaan uit elkaar en heeft deze wat onderhoud nodig. Het toevoegen van wat afwasmiddel kan de glijbaan gladder maken en het glijplezier vergroten. Ondanks deze uitdagingen blijft de glijbaan voor bouwvakkers een unieke en gewaardeerde toevoeging aan de bouwplaats, waar ze kunnen genieten van een beetje ontspanning temidden van hun veeleisende werkzaamheden.

Check ook: BOUWVAKKER PLAATST ZICHZELF IN NOGAL BENARDE SITUATIE

Bron & beeld: Dailybuzz

You May Also Like